Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Στοματικό σεξ 8 Κανόνες για να στο κάνει με μεγαλύτερη ευχαρίστηση!

Στοματικό σεξ: 8 Κανόνες για να στο κάνει με μεγαλύτερη ευχαρίστηση!

Ρίξε μια ματιά στους παρακάτω κανόνες για να μπορέσεις να κάνεις πολύ πιο ευχάριστη τη διαδικασία του στοματικού σεξ για εκείνη!

Όσο πιο ευχάριστο και άνετο το κάνεις για εκείνη, τόσο πιο ενθουσιώδης θα είναι κάθε φορά που θα σου κάνει στοματικό σεξ, συμβουλεύει ο θεραπευτής σεξ και γάμου Moushumi Ghose. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως πολλές γυναίκες δεν ενθουσιάζονται και πολύ στην ιδέα να κατέβουν προς τα χαμηλά σου σημεία.. και ίσως να φταις εσύ γι΄αυτό.

Αν ανήκεις και συ στη κατηγορία των ανδρών που παρακαλάς κάθε φορά τη κοπέλα σου να σε «περιποιηθεί», φρόντισε να βρεις την αιτία που συμβαίνει αυτό και ο,τιδήποτε μπορείς να κάνεις για να της φανεί πιο ευχάριστη η όλη διαδικασία.

Αν παρ΄όλη τη προσπάθεια σου εξακολουθεί να μην ενδιαφέρεται να σε ικανοποιήσει, τότε πρέπει να ξέρεις πως δεν έχει καμία υποχρέωση να σου κάνει στοματικό σεξ.

Τι να μην κάνεις

Μην την πιέζεις

Το μόνο που θα καταφέρεις με αυτό το τρόπο είναι να την κάνεις να νιώσει αναγκασμένη να στο κάνει και θα το δει περισσότερο ως αγγαρεία παρα ως απόλαυση. Αντιθέτως, πες της συχνά πόσο σου αρέσει όταν σου κάνει στοματικό σεξ και άφησε την μόνη της να αποφασίσει αν θέλει να κατέβει προς τα κάτω ή όχι.

Μην της κουνάς το κεφάλι πάνω κάτω

Με το να σπρώχνεις και να κουνάς το κεφάλι της στο πέος σου ενώ σου κάνει στοματικό σεξ μπορείς να καταπονήσεις το λαιμό της και να δυσκολεύεται να αναπνεύσει. Άστην ελεύθερη να πάρει τον έλεγχο στα χέρια της για τον ρυθμό και το βάθος που θέλει εκείνη. Οι περισσότερες γυναίκες άλλωστε το κάνουν με πολύ μεγαλύτερη ευχαρίστηση όταν έχουν εκείνες τον έλεγχο.

Μην της δίνεις οδηγίες

Απαιτήσεις όπως “πιο βαθιά” ή “πιο σιγά” μπορούν να ακουστούν πολύ συχνά ως κριτική, ειδικότερα αν δεν έχετε και μεγάλη οικειότητα μεταξύ σας. Και σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να κριτικάρεις μια γυναίκα ενώ σου κάνει στοματικό σεξ. Αν θέλεις να τις δώσεις οδηγίες φρόντισε να το κάνεις με όσο πιο γλυκό τρόπο γίνεται ψιθυρίζοντας με σεξουαλικό ύφος, όπως για παράδειγμα “είναι πολύ σέξυ όταν στριφογυρνάς τη γλώσσα σου γύρω μου”.

Μην την αφήνεις ξεκρέμαστη

Σίγουρα είσαι πλήρως ικανοποιημένος με τον οργασμό σου αλλά πιθανότατα αυτή να μην είναι και τόσο ευχαριστημένη με το γεγονός να ανεβάσεις το φερμουάρ σου και να συνεχίσεις τις δουλειές σου. Δώσε της να καταλάβει πως μετά είναι η σειρά της για στοματικό σεξ ακόμη και αν δεν γίνει αμέσως εκείνη τη στιγμή.

Πες της για παράδειγμα: “είμαι τόσο χαλαρός αυτή τη στιγμή και θέλω πολύ να σου ανταποδώσω αυτόν τον απίθανο οργασμό. Δώσε μου μερικά λεπτά ή μια ώρα για να ανακτήσω τις χαμένες μου δυνάμεις”.

Τι να κάνεις

Μίλα της

Οι γυναίκες θέλουν να ξέρουν όταν τρελαίνουν σεξουαλικά τους άντρες τους γι΄αυτό φρόντισε να της το λες κάθε φορά που σε απογειώνει. Όσο περισσότερο βογκάς και μουρμουράς τόσο πιο διασκεδαστικό θα το κάνεις για εκείνη.

Πες της πράγματα όπως “Είσαι τόσο σέξι αυτή τη στιγμή” , ή “Είσαι τόσο καλή σε αυτό που κάνεις”.

Από την άλλη μεριά όμως αν κάθεσαι εκεί σιωπηλός, μπορεί να νιώσει ανασφαλής και να αναρωτιέται αν το  κάνει καλά ή όχι.

Κάνε την να νιώσει άνετα

Όσο πιο άνετα είναι μια γυναίκα κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ τόσο περισσότερο θα σε ικανοποιήσει, οπότε φρόντισε να προσέξεις σε τι κατάσταση βρίσκεται εκεί.. κάτω.

Αν κάθετε στα γόνατα της, δώσε της ένα μαξιλάρι για να ακουμπήσει και να μην πονάει στο πάτωμα, ή μετακίνησε την στο κρεβάτι.

Κράτησε της πίσω τα μαλλιά της αν της μπαίνουν μέσα στο στόμα και την ενοχλούν, χωρίς να τις τα τραβάς με μανία! Φρόντισε να αλλάζετε θέσεις έτσι ώστε να την διευκολύνεις και να μην καταπονείται ο λαιμός της.

Τακτοποίησε την «περιοχή» σου

Είναι πολύ σημαντικό να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην υγιεινή και τη καθαριότητα της ιδιωτικής σου περιοχής, πριν αποφασίσεις να κατεβάσεις το φερμουάρ σου. Αν μόλις γύρισες από τη γυμναστική σου ή είχες μια πολύ ιδρωμένη ημέρα, φρόντισε να κάνεις ένα γρήγορο ντουζ πριν κατεβάσεις την κοπέλα σου προς τα κάτω.. Είναι η πιο ευγενική κίνηση και σίγουρα δεν θα ήθελες να σε θυμάται ως βρωμιάρη.

Απλά θυμήσου, όσο πιο ωραίο άρωμα έχεις εκεί κάτω.. τόσο πιο ευχάριστο θα είναι για εκείνη. Επίσης πρόσεξε να περιποιηθείς τις τρίχες σου, αφού σύμφωνα με έρευνες, έχει αποδειχτεί πως όσο πιο λίγες τρίχες έχεις εκεί κάτω, τόσο περισσότερο αυξάνεις τις πιθανότητες σου για στοματικό σεξ.

Εσύ φυσικά αν δεν θέλεις να είσαι εντελώς «γυμνός» δεν χρειάζεται να το κάνεις. Μπορείς απλά να τριμάρεις λίγο την περιοχή σου έτσι ώστε να έχει καλύτερη πρόσβαση και να μην μπλέκονται οι μπούκλες σου στα δόντια της.

Διαπραγματεύσου την «έξοδο» σου

Ανεξάρτητα απ΄όλα όσα έχεις δει στο πορνό, πολλές γυναίκες δεν ευχαριστιούνται στην ιδέα να καταπιούν το σπέρμα σου ή να «τελειώσεις» σε όλη την επιφάνεια του προσώπου τους.

Για να βεβαιωθείς πως ο οργασμός σου είναι το ίδιο ευχάριστος για εκείνη όσο και όλη η υπόλοιπη διαδικασία, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να την ρωτήσεις που θα ήθελε να «εκτοξεύσεις» την αγάπη σου.

Πηγή: dete.gr