Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Συμβουλές για αργό και απολαυστικό sex

Συμβουλές για αργό και απολαυστικό sex

Μία Αμερικανίδα γκουρού ανακάλυψε το μυστικό για πολλαπλούς οργασμούς. Στον αντίποδα της γρήγορης κουλτούρας που επιβάλλει η βιομηχανία της ηδονής, ένα ειδικό κέντρο στο Σαν Φρανσίσκο μάς προτρέπει να… ρίξουμε το τέμπο.

«Το σεξ είναι σαν την οδήγηση», υποστηρίζει εύστοχα η Ντέντον. Και συνεχίζει: «μας έχουν μάθει πώς να οδηγούμε, βλέπουμε τους άλλους γύρω μας να οδηγούν. Όπως όμως ένας οδηγός δεν μπορεί να ευχαριστηθεί τη διαδρομή γιατί έχει το μυαλό του στον προορισμό, έτσι και στο σεξ έχουμε μάθει να κινούμαστε μηχανικά. Και οι περισσότερες από εμάς θέλουμε έστω και μία φορά να βρεθούμε εκτός ελέγχου…

Για λίγα δευτερόλεπτα να μας πάρει κάποιος το τιμόνι, να χάσουμε το δρόμο και να αφεθούμε στην απόλαυση». Και εδώ ακριβώς στοχεύει η τεχνική του οργασμικού διαλογισμού. Αφήνουμε το σύντροφό μας στο τιμόνι και απελευθερώνουμε τα θέλω και τη φαντασία μας, δείχνοντάς του τον τρόπο να μας… απογειώσει. Στο βιβλίο της η συγγραφέας περιγράφει 4 ασκήσεις οι οποίες αποτελούν τους πυλώνες της πρακτικής της.

1. Βγάλτε τα ρούχα σας, ξαπλώστε και χαλαρώστε. Ζητήστε από το σύντροφό σας να έρθει δίπλα σας. Κλείστε τα μάτια και εξηγήστε του αργά και με όσο το δυνατόν πιο σαφή τρόπο πώς μπορεί να σας ερεθίσει. Χτίστε λέξη λέξη μια κρυφή σας φαντασίωση αποκαλύπτοντας κάθε λεπτομέρεια της σκέψης σας. Πείτε του πώς θέλετε να σας πλησιάσει, πότε θέλετε να ξεκινήσει να σας αγγίζει, πού και πώς. Στη συνέχεια χαλαρώστε λίγα λεπτά και δώστε του λεπτομέρειες για την πράξη. Αν θέλετε στοματικό έρωτα, πόσο δυνατά, με τι ταχύτητα, με ποιο τρόπο. Περιγράψτε τη στιγμή που θα μπαίνει μέσα σας, αλλά και την ώρα που θα έρθετε σε οργασμό. Μόλις ολοκληρώσετε τη φαντασίωσή σας, ζητήστε του να κάνει τη δική του περιγραφή. Μέχρι να τελειώσει η διαδικασία, το σίγουρο είναι ότι η λίμπιντό σας θα έχει χτυπήσει… ταβάνι και το σεξ θα είναι πιο απολαυστικό από ποτέ. Αμέσως μετά μπορείτε να έρθετε σε επαφή και να εκμεταλλευτείτε την τέλεια αυτή προκαταρκτική άσκηση. Αν μάλιστα θέλετε να πάτε μερικά βήματα παρακάτω, κλείστε μέσα σε λίγες μέρες δύο ραντεβού και φροντίστε να κάνετε πράξη τις φαντασιώσεις σας.

2. Διαβάζοντας για την τεχνική του οργασμικού διαλογισμού το πιθανότερο είναι να απορήσετε με την απλή λογική της, ωστόσο οι εμπειρίες που παραθέτει η συγγραφέας στο βιβλίο της είναι κάτι παραπάνω από συνταρακτικές… Το μόνο που θα χρειαστεί αρχικά να κάνετε είναι να βγάλετε τα ρούχα σας από τη μέση και κάτω, να ξαπλώσετε και να ανοίξετε τα πόδια σας. Ζητήστε από το σύντροφό σας να βάλει ένα μαξιλάρι κάτω από κάθε σας γόνατο ώστε να είστε όσο πιο χαλαρές γίνεται. Εκείνος, χωρίς να γδυθεί, κάθεται δίπλα σας περνώντας το ένα του πόδι κάτω από τα γόνατά σας και το άλλο πάνω στην κοιλιά σας ώστε να μπορεί να βλέπει, αλλά και να αγγίζει το αιδοίο σας. Ζητήστε του να περιγράψει όσα βλέπει. Το χρώμα και την υφή του. Βάζοντας λιπαντική κρέμα στο δείκτη του χεριού του ξεκινάει να χαϊδεύει απαλά και με επαναλαμβανόμενες κινήσεις αρχικά τα χείλη του αιδοίου και στη συνέχεια το αριστερό τοίχωμα της κλειτορίδας. Χωρίς να σταματήσει, σας ρωτάει κάθε τόσο για τη θέση του δαχτύλου, την ταχύτητα, την πίεση, αλλά και την κατεύθυνση της κίνησης, ερωτήσεις στις οποίες μπορείτε να απαντήσετε μονολεκτικά με «ναι» ή «όχι».

Μπορείτε να σπάσετε το δικό σας… όρκο σιωπής μόνο για να περιγράψετε τα κύματα ηδονής που νιώθετε και όχι για να δώσετε οδηγίες. Μετά από 15΄, ζητήστε του να πιέσει την παλάμη του πάνω στο αιδοίο σας, σαν να θέλει να φυλακίσει την ενέργεια που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή. Αφού χαλαρώσετε, περιγράψτε και οι δύο σας όσα νιώσατε. Μπορείτε να εφαρμόσετε την τεχνική από τρεις έως πέντε φορές την εβδομάδα χωρίς να είναι απαραίτητο να φτάσετε σε οργασμό. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να μη φτάσετε. Ελάτε κοντά και αφήστε το πάθος να πάρει τα ηνία. Οι μαρτυρίες στο βιβλίο λένε πως μετά τη συγκεκριμένη πρακτική ο στοματικός έρωτας απογειώνει τις αισθήσεις.

Πηγή: elle