Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Tα 8 μυστικά που οι γυναίκες θα ήθελαν τους άνδρες να γνωρίζουν

Tα 8 μυστικά που οι γυναίκες θα ήθελαν τους άνδρες να γνωρίζουν

Αν μπορούσαν να τους μιλήσουμε ανοιχτά, θα τους έλεγαν τα παρακάτω και, αν τα λάμβαναν υπόψη, όλα θα ήταν μάλλον καλύτερα και πολύ πολύ πιο απλά.

Η τρυφερότητα είναι σέξι. Οι γυναίκες εκτιμούν την ευαίσθητη πλευρά του άνδρα και δίπλα σε κάποιον γλυκό και εκδηλωτικό που δεν ντρέπεται να δείξει τα αισθήματά του, χαλαρώνουν και νιώθουν πιο ερωτικά.

Ο ιπποτισμός εκτιμάται. Όταν πρόκειται για την ερωτική σχέση, καμιά γυναίκα δεν θα μείνει ασυγκίνητη μπροστά σε έναν άνδρα που θα της κρατήσει την πόρτα για να περάσει ή θα περιμένει να καθίσει πρώτα εκείνη και μετά αυτός στο εστιατόριο.

Ποιος είπε πως δεν μας νοιάζει το ανδρικό ντύσιμο; Κάθε γυναίκα εκτιμά τον περιποιημένο, φροντισμένο άνδρα. Ακόμη και αν δεν ακολουθεί την τελευταία λέξη της μόδας, η καλή εμφάνιση και η καθαριότητα είναι ένδειξη αυτοσεβασμού αλλά και σεβασμού προς την ντάμα ενός άνδρα που βγαίνει για να την κερδίσεις.

Μην κρύβεις τα αισθήματά σου. Τίποτα δεν είναι πιο γοητευτικό από έναν άνδρα που δεν περιχαρακώνεται πίσω από την μάσκα του άτρωτου μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσει. Το ελάττωμα δεν είναι αδυναμία.

Μην της το παίζεις μπαμπάς. Μια γυναίκα που έχει μια δύσκολη μέρα ή αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα θέλει ένα αυτί να την ακούσει και κάποιον να της συμπαρασταθεί, όχι μια πατρική φιγούρα να την επιπλήξει, να τη συνετίσει ή να την κατακρίνει. Αν ήθελε κάτι τέτοιο, θα πήγαινε στον μπαμπά της.

Μην βιάζεσαι. Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν πρώτα να γνωρίσουν τον άνδρα καλά, να νιώσουν οικεία μαζί του και μετά να προχωρήσουν στην σεξουαλική πράξη, αφού προηγηθεί μια φάση ρομαντισμού, γνωριμίας και εμπιστοσύνης.

Το ασφαλές σεξ είναι σέξι. Καμιά γυναίκα δεν νιώθει χαλαρή και δεν απολαμβάνει το σεξ όταν είναι υπό το άγχος της πιθανής εγκυμοσύνης ή της μόλυνσης.

Μην φοβάσαι τη συζήτηση για τη σχέση σας. Όταν μια γυναίκα σάς προσκαλεί σε κουβέντα για τη σχέση σας, δεν σημαίνει πως είναι δυσαρεστημένη από αυτή ή πως θέλει να σας στριμώξει στη γωνία. Απλά οι γυναίκες αρέσκονται στη συζήτηση και, όπως εκείνη θα κάνει πράγματα για εσάς που ενδεχομένως να μην την ενθουσιάζουν, το ίδιο και εκείνη περιμένει να της δώσετε την ευκαιρία να μιλήσει για όσα την απασχολούν αλλά και να ακούσει τη δική σας γνώμη.

Πηγή: clickatlife.gr