Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Tips για να τον κάνεις σκυλάκι!

Tips για να τον κάνεις σκυλάκι!

Σίγουρα όταν είμαστε ερωτευμένοι θέλουμε την προσοχή του συντρόφου μας και όχι σπάνια σε υπερβολικό βαθμό. Η γυναικεία φιλαρέσκεια άλλωστε είναι τέτοια που επιζητεί να κάνει έναν άνδρα να μην μπορεί να ζήσει στιγμή μόνος του και να σε αναζητά συνεχώς.

Αν θέλετε λοιπόν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια πολύ απλά κόλπα ώστε να τρέχει από πίσω σας. Οι τρόποι είναι παλιοί και δοκιμασμένοι, άλλωστε οι άντρες δεν θέλουν και μεγάλη πίεση για να νοιώσουν ανασφαλείς και να ξεκινήσουν τον μαραθώνιο…

Μένοντας στο πατρικό σου
Αν μένετε μόνη σας βρείτε κάποιο λόγο για να επιστρέψετε στο πατρικό σας ή έστω για κάποιες ημέρες της εβδομάδας. Η κίνηση αυτή δημιουργεί στον σύντροφό σας ανασφάλεια, αλλά και ζήλια αφού δεν θέλει να είστε με άλλους άντρες, ακόμη κι αυτοί είναι ο πατέρας σας, ο αδερφός σας ή χειρότερα ο εξάδελφος σας. Αν μάλιστα είστε η κοριτσάρα του μπαμπά, τότε τα πράγματα γίνονται πολύ σκούρα γι’ αυτόν, θα γίνει η σκιά σας.

Στυλ και μόδα
Πολλοί άντρες από την στιγμή που νοιώσουν ότι έχουν πλέον σχέση δεν θέλουν την κοπέλα πλάι τους να ντύνεται και να φαίνεται πολύ ερωτική ή προκλητική. Είναι και αυτό θέμα ανασφάλειας. Αν λοιπόν ντυθείτε και κάνετε το ανάλογο μακιγιάζ και εμφανιστείτε μπροστά του κομψή, θα νοιώσετε την αμηχανία, αλλά και την προσοχή του, την περιποίησή του, αφού θα φοβηθεί, μήπως και σας κλέψουν.

Είμαι από τις δύσκολες
Μην παραδίδεστε από την πρώτη μέρα ακόμη και όταν το θέλετε πολύ. Το αργό ψήσιμο, είναι αυτό που νοστιμίζει το φαγητό, έτσι λοιπόν κρατείστε αποστάσεις και δίνετε με μέτρο τα φιλιά σας. Δεν έχει σημασία αν εσείς μπορεί να θέλετε περισσότερο από τον σύντροφό σας να τα δώσετε όλα, αν τα πάρει με αργό ρυθμό, θα σας επιθυμεί περισσότερο και θα το έχετε σαν τρελό να τρέχει από πίσω σας. Δοκιμάστε το από την αρχή της σχέσης και δεν θα χάσετε.

Μην ξεκόβετε από την παρέα σας
Συνήθως οι άντρες εκνευρίζονται όταν έχει η κοπέλα τους φίλους άντρες, αλλά ακόμη και τις γυναίκες τις ζηλεύουν. Έτσι λοιπόν προσπαθούν να σας ξεκόψουν τις σχέσεις με τις παρέες σας, εσείς λοιπόν, με τρόπο βέβαια, θα συνεχίσετε να τους συναντάτε και θα το ανακοινώνετε στον σύντροφό σας. Προσέξτε μόνο να μην το παρατραβήξετε, γιατί το σκυλάκι μπορεί και να δαγκώσει.

Πηγή: oroskopos