Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ξεκίνησαν ήδη οι φήμες για το iPhone 8

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του iPhone 7, έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες και εικασίες για το νέο μοντέλο της Apple.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από γνωστή ιαπωνική ιστοσελίδα, το επόμενο iPhone το οποίο θεωρείται ότι θα αποκαλείται iPhone 8 θα έρθει σε τρία διαφορετικά μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων μοντέλων 4,7 ιντσών, 5 ιντσών και 5,5 ιντσών.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Apple σχεδιάζει μια «αποχώρηση» από το μεταλλικό περίβλημα σαν αυτό που χρησιμοποίησε στο iPhone 6, 6s και 7, με το iPhone 8 να είναι γυάλινο στο πίσω μέρος του.

Σύμφωνα με τη Mirror και πηγές που επικαλείται, τα γυάλινα μέρη θα είναι κατασκευασμένα από δύο κινέζικες εταιρείες ενώ θα υπάρχει επίσης κι ένα πλαίσιο αλουμινίου.

Επιπλέον δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ένα από τα τρία νέα iPhones θα είναι premium μοντέλο με μια κυρτή οθόνη OLED από άκρη σε άκρη, παρόμοιο με το Galaxy S7 Edge της Samsung. Τα άλλα δύο μοντέλα θα έχουν πιθανόν το κλασικό σχήμα στην οθόνη.

Το 2017 σηματοδοτεί τη δέκατη επέτειο του iPhone, το οποίο ανακοινώθηκε για πρώτη φορά από τον Steve Jobs στις 9 Ιανουαρίου 2007 και κυκλοφόρησε αργότερα τον ίδιο χρόνο, στις 29 Ιουνίου.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το σημαντικό γεγονός της επετείου, φήμες λένε ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει για να εντυπωσιάσει ένα από τα πιο πρωτοποριακά χαρακτηριστικά για το μοντέλο του επόμενου έτους.


Πηγή