Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η Logitech παρουσιάζει το νέο Ηχείο Z337 Bold Sound με Bluetooth

Η Logitech παρουσιάζει το νέο Ηχείο Z337 Bold Sound με Bluetooth

Τα ηχεία συνδυάζουν ήχο υψηλής ποιότητας για οικιακή χρήση με την ευκολία της φορητής συνδεσιμότητας

Σήμερα, η Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Logitech Z337 Bold Sound με Bluetooth®, του πρώτου ηχείου οικιακής χρήσης της εταιρείας που σας επιτρέπει να αναπαράγετε ήχο ασύρματα από οποιονδήποτε υπολογιστή, tablet ή smartphone με δυνατότητα Bluetooth.

Αποστολή tweet: Ασύρματη αναπαραγωγή ήχου με το νέο ηχείο Logitech Z337 Bold Sound με Bluetooth.

ogitiasja2

«Τα ηχεία Z337 Bold Sound με Bluetooth διευκολύνουν τους χρήστες να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική, ταινίες ή παιχνίδια σε οποιαδήποτε συσκευή, επιτρέποντας την εύκολη εναλλαγή από συσκευή σε συσκευή», αναφέρει ο Philippe Depallens, γενικός διευθυντής – Logitech Audio». Απλά πατήστε το κουμπί της παύσης σε μία συσκευή και πραγματοποιήστε αναπαραγωγή στην επόμενη για εναλλαγή μεταξύ πηγών περιεχομένου και ακούστε τα αγαπημένα σας σε εξαιρετική ποιότητα ήχου».

«Τα ηχεία Z337 Bold Sound με Bluetooth παρέχουν εξαιρετική ποιότητα ήχου σε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο ανεξαρτήτως συσκευής», λέει ο Philippe Depallens, γενικός διευθυντής – Logitech Audio.

«Επιπλέον, είναι πολύ εύκολη η εναλλαγή μεταξύ πηγών περιεχομένου. Απλά, πραγματοποιήστε παύση στο περιεχόμενο που αναπαράγεται στη μία συσκευή, πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής στην άλλη συσκευή και απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική, ταινίες ή παιχνίδια, χωρίς να χρειάζεται να πραγματοποιήσετε ξανά σύζευξη με το ηχείο».

ogitiasja1

Με μέγιστη ισχύ στα 80 W, αυτό το σύστημα ηχείων ζωντανεύει όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο με καθαρό ήχο και δυνατά μπάσα. Εκτός από την ασύρματη σύνδεση, μπορείτε επίσης να συνδέετε το Logitech Z337 στην πηγή περιεχομένου σας μέσω εισόδου 3,5 mm ή RCA, συνεπώς, είναι εύκολη η σύνδεση με μια οθόνη, έναν υπολογιστή ή μια κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών, ενώ απολαμβάνετε παράλληλα ασύρματη συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές.

Το ηχείο περιλαμβάνει επίσης μια βάση ελέγχου που μπορείτε να τοποθετήσετε σε μια άνετη θέση για εύκολη πρόσβαση σε βασικά κουμπιά ελέγχου του ηχείου, όπως τα κουμπιά ενεργοποίησης, έντασης ήχου και σύζευξης Bluetooth, μαζί με μια υποδοχή ακουστικών για τις φορές εκείνες που θέλετε αθόρυβη ακρόαση. Ένα εξειδικευμένο κουμπί στο πίσω μέρος του subwoofer σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε το επίπεδο μπάσων.

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr