Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Κριός ❤

Ξεπερνάς τον εαυτό σου και τις αρνητικές σκέψεις ότι είσαι μόνος/η και δεν σε αγαπάει κανένας. Κάνεις μια βουτιά μέσα στην αγάπη και με ένα μαγικό τρόπο αποφασίζεις να αποδεχτείς ακόμα και τη μεγάλη άρνηση που έχεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Βρίσκεις ένα τρόπο πάντως να χαλαρώσεις και να μην φοβάσαι και αυτό μετράει πολύ στον έρωτα και στην αγάπη. Αν είσαι ήδη σε σχέση θα προτιμήσεις να προσφέρεις περισσότερο από άλλη φορά και να νιώσεις πολύ κοντά με τον/την σύντροφό σου. Θα ενδιαφερθείς για ένα άτομο που είναι κάπως απομακρυσμένο από σένα και έτσι θα σου δοθεί το κίνητρο να ξεπεράσεις εγωιστικές φοβίες και να εκφραστείς, χωρίς να περιμένεις κίνηση από την άλλη πλευρά. Παρθένος, Σκορπιός και Ιχθύς θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Κριού και στους υπόλοιπους τομείς

Ταύρος 

Βρίσκεις γενικά τον ρυθμό σου και πιστεύεις ότι θα σου ήταν πολύ εύκολο να δώσεις τον καλό σου εαυτό σε ένα άλλο πρόσωπο. Τώρα καταλαβαίνεις ότι τα εμπόδια που έβλεπες προέρχονται από το μυαλό και όχι από την καρδιά σου. Η σκέψη του τύπου «ναι εγώ θέλω να είμαι με αυτό το άτομο αλλά τρώω απόρριψη», μπορεί να σταματήσει να υπάρχει για ένα διάστημα και να αντικατασταθεί από την ελπίδα και την αισιόδοξη σκέψη πως κάτι θα γίνει τελικά. Και όντως θα γίνει γιατί θα διαλύσεις εσύ τον πάγο. Η επαφή με τον Ιχθύ εκεί που ήταν σχεδόν χαμένη ίσως ξαφνικά να γίνει πολύ κοντινή και να υπάρχει και από τις δύο πλευρές διάθεση να τα βρείτε. Με τον Υδροχόο υπάρχουν ακόμα αποστάσεις και διαφορές αλλά στο βάθος του τούνελ βλέπεις φως. Ο Ζυγός είναι ήξεις-αφήξεις και σε κουράζει γιατί βλέπεις ότι εσύ πρέπει να είσαι ο δυνατός/η. Πάντως, μια φιλική σχέση θα οδηγηθεί εύκολα σε κάτι πιο δυνατό.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ταύρου και στους υπόλοιπους τομείς

Δίδυμοι ❤

Βρίσκεσαι πολύ μπλεγμένος/η και συγχρόνως νιώθεις ότι έχεις παραδοθεί σε άνευ όρων σχέσεις οι οποίες σίγουρα δεν σε οδηγούν στον δρόμο που σου ταιριάζει αλλά δεν μπορείς να κάνει αλλιώς. Ο έρωτας θα σου κτυπήσει την πόρτα όχι με το πιο ταιριαστό άτομο για σένα. Όμως, πάντα υπάρχει κάτι που λείπει και σε αφήνει να νιώθεις ανικανοποίητος/η. Τα πάντα εξαρτώνται από τον τρόπο που θα δουλέψεις πάνω σε μια σχέση και κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να λες αλήθειες και να αγωνιστείς για αυτές. Αλλιώς, αν παίζεις το κρυφτό σαν τη γάτα και τον ποντικό, αλλάζουν πολύ οι ισορροπίες και όσο και να θέλεις να το παίξεις θύμα τελικά δεν θα πιάνει. Η επαφή με τον Ιχθύ σε αναβαθμίζει πολύ συναισθηματικά γιατί σε αναγκάζει να βγάλεις όλο το κομμάτι το αισθαντικό και το συναισθηματικό. Αρκεί να ξέρετε και οι δυο σας τι θέλετε γιατί είναι πιθανό, για άλλους λόγους ο καθένας, να είστε ήξεις-αφήξεις. Παρθένος και Σκορπιός είναι αρκετά κοντά σου αλλά εσύ το ψάχνεις και πάλι. Κάποια στιγμή θα παραδοθείς και εκεί θα αλλάξουν οι ισορροπίες.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Διδύμων και στους υπόλοιπους τομείς

Καρκίνος ❤

Αναγνωρίζεις με μια εσωτερική ηρεμία ότι ναι μπορείς κάπου να κατασταλάξεις και να νιώσεις ασφάλεια. Ο λόγος είναι ότι εσύ πλέον βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Οπότε αυτό βοηθάει περισσότερο την σχέση με ένα Ταύρο, Σκορπιό ή Ιχθύ. Με τον Υδροχόο και τον Τοξότη τα πράγματα είναι και πάλι μπλεγμένα αλλά λύσεις υπάρχουν. Το καλό είναι ότι κάνεις παραχωρήσεις χωρίς όμως να νιώθεις ότι πνίγεσαι η συμβιβάζεσαι. Με τον Κριό πάντα υπάρχει έλξη και πάθος και τώρα που μετριάζονται λίγο οι εντάσεις κυρίως από την πλευρά σου θα βγει στην επιφάνεια όλο το καλό κομμάτι που έχει αναπτυχθεί μεταξύ σας. Εκτός αν τα πράγματα είναι οριακά και έχετε πάρει αποφάσεις για αλλαγές. Αλλά και πάλι θα δοθεί μια λύση που θα φανεί και στους δυο σας ότι έχει προήλθε εξ ουρανού, αφού ο πόλεμος και οι διαφωνίες θα σταματήσουν.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Καρκίνων και στους υπόλοιπους τομείς

Λέων ❤

Είσαι πολύ ήρεμος/η και δεν έχεις τεράστιες απαιτήσεις ούτε από τον εαυτό σου ούτε από το άλλο πρόσωπο. Γιατί κάπως έχεις βάλει νερό στο κρασί σου και αυτό είναι που βοηθάει περισσότερο. Αυτό που κάνεις με ευκολία είναι το να βρίσκεσαι συχνά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέσα από σεξουαλικές συναντήσεις με ρομαντικό όμως χαρακτήρα. Γιατί θα αναζητήσεις με κάποιο τρόπο όλες οι αισθήσεις σου να ικανοποιούνται και το σκηνικό να συνοδεύεται με κεριά, λουλούδια, μουσική, κρασί. Γενικά θα περάσεις καλά και θα αναζητήσεις ηρεμία για να μπορείς επιτέλους και εσύ να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο. Γιατί είσαι μόνιμα σε μια βουβή αναζήτηση σεβασμού από το άλλο το άτομο και αν δεν την πάρεις τότε κάνεις ένα μικρό χαμό ή απομονώνεσαι με έναν τρόπο πολύ υπερβολικό. Ο Σκορπιός θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και επιτέλους θα εκδηλωθείτε και οι δύο με μια καλύτερη προσέγγιση. Με τον Αιγόκερω και τον Ιχθύ θα υπάρχουν καλύτερες προσβάσεις, ενώ ο Τοξότης παραμένει μόνιμο φετίχ.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Λέοντα και στους υπόλοιπους τομείς

Παρθένος ❤

Η Αφροδίτη που ξεκινάει το μεγάλο της ταξίδι στις 2 του μηνός στο ζώδιο των Ιχθύων σε επηρεάζει πολύ θετικά αφού θα είναι στον άξονά σου, δημιουργώντας εσωτερική ηρεμία και γαλήνη κυρίως από την πλευρά σου. Οπότε δεν θα έχεις εκείνη την συμπεριφορά που χωρίς να το θέλεις απομάκρυνες ακόμα και τον πιο ένθερμο υποστηρικτή σου. Τώρα αλλάζεις και μαζί αλλάζουν και οι κατακτήσεις σου. Όλα γίνονται και για ένα σκοπό και αυτήν την περίοδο μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα καταργήσει τα κάστρα σου και πιθανόν να σε πείσει ότι αξίζει να είναι μαζί σου. Έχεις ενθουσιαστεί και από την στάση που δείχνει ένας Σκορπιός, αλλά και από την αλλαγή που κάνει αυτή την στιγμή. Οπότε θα βρεθείτε πολύ κοντά και θα ανοίξετε τις καρδιές σας πιο εύκολα. Τα πάντα έχουν το δικό τους νόημα και την δική τους αξία αρκεί εσύ να είσαι μέσα στο παιχνίδι. Ο Δίδυμος μπορεί να σε φλερτάρει στενά και μεταξύ διασκέδασης και χαράς πιθανόν να τα βρείτε και να ξεκινήσετε κάτι πολύ δυνατό. Η επιστροφή ενός Τοξότη σε προβληματίζει αλλά δεν μπορείς να ξεκολλήσεις γιατί έχεις αισθήματα.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Παρθένου και στους υπόλοιπους τομείς

Πόσο δυνατή είναι η σχέση σας;
Η κορυφαία αστρολόγος Αλεξάνδρα αναλύει την ερωτική σας συναστρία και σας δίνει την απάντηση.
Κάλεσε τώρα στο 901 500 7006

Ζυγός ❤

Βρίσκεσαι παραδομένος/η σε μια κατάσταση η οποία πιθανόν σε κάνει να αδρανείς, αλλά δεν καταφέρνεις να αντιδράσεις, αφού δεν υπάρχει εύκολη επικοινωνία παρά μόνον αισθήσεις και συναισθήματα. Ξέρεις ότι αυτό δεν είναι το δυνατό σου χαρτί αλλά δεν μπορείς να κάνεις και διαφορετικά. Γιατί έχεις παραδοθεί σε ένα συγκεκριμένο άτομο που πιστεύεις ότι αν ανοίξει η πόρτα και βγει ίσως και να εξαφανιστεί ξαφνικά από την ζωή σου. Εσύ όμως συμβιβάζεσαι ακόμα και με αυτό γιατί υπάρχει μια περίεργη αίσθηση μέσα σου και θέλεις οπωσδήποτε χρόνο να το επεξεργαστείς. Με τον Κριό υπάρχει ένα στοιχείο μεγάλης συμπόνιας μεταξύ σας οπότε θα σταματήσει για λίγο ο ανταγωνισμός και θα τα βρείτε σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί μέχρις ενός σημείου και η σχέση με τον Αιγόκερω να σου φαίνεται μίζερη και βαλτωμένη. Αλλά κάτι θα βγει αν σκύψεις περισσότερο μέσα σου και αποφασίσεις να αποδεχτείς τα στοιχεία που δεν σου αρέσουν ή σε κουράζουν και σε απομονώνουν.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ζυγού και στους υπόλοιπους τομείς

Σκορπιός ❤

Βρίσκεσαι σε μια φάση που βλέπεις ότι υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία σε οτιδήποτε επιθυμήσεις και θέλεις να το έχεις. Το ίδιο γίνεται και μέσα στην προσωπική σου σχέση γιατί όλα εξαρτώνται από την δική σου διάθεση. Εσύ παίζεις το παιχνίδι κι εσύ το οδηγείς, αρκεί να μην σε πιάνουν οι εμμονές σου όπως π.χ. να ζηλεύεις και να κάνεις σκηνές χωρίς να υπάρχει λόγος. Η αποκλειστικότητα που επιζητάς είναι για σένα ένα στοιχείο που από τη μια σε κάνει μοναδικό/η, αλλά από την άλλη μπορεί να πνίγεις το συγκεκριμένο άτομο και να νιώθεις μετά ότι σε προδίδει αν κάνει κάτι χωρίς να το ξέρεις. Όλα θα εξαρτηθούν κατά πόσο θα μιλήσει μέσα σου το πνεύμα της ασφάλειας και αν αλλάξεις για λίγο στάση θα φέρεις ισορροπία στη σχέση σου. Με τον Παρθένο τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα γιατί θα σταματήσει η γκρίνια και από τις δυο πλευρές. Γενικά όμως νιώθεις ότι κάτι καλό πάει να γίνει και, ακόμα και αν είσαι μόνος/η, θα οδηγήσεις τον εαυτό σου πιο εύκολα σε μια σχέση γιατί ανοίγεσαι και… μοιράζεις γοητεία.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Σκορπιού και στους υπόλοιπους τομείς

Τοξότης 

Θα χαθείς για λίγο μέσα στον έρωτα, την αυτολύπηση και τη συμπόνια και κάπου πιθανόν να μπερδέψεις την λύπη με την αγάπη. Αλλά τελικά θα τα καταφέρεις γιατί όλα εξαρτώνται αυτή την στιγμή από εσένα και το κατά πόσο μπορείς να συγχωρείς ή να υποχωρείς ακόμα και σε ένα άτομο που στο παρελθόν σε έχει στεναχωρήσει. Το ταγκό όταν το χορεύεις χρειάζονται δύο άτομα και αυτό σημαίνει ότι έχεις και εσύ ευθύνη για οποιαδήποτε συμπεριφορά εισπράττεις, είτε κακή είτε καλή. Όταν είσαι οξύθυμος/η και με νεύρα, κάνεις υπερβολές που μετά δεν είναι εύκολο να τις μαζέψεις, τώρα όμως έχεις χαλαρώσει και δεν έχεις διάθεση για εντάσεις. Οπότε θα περάσεις πολύ καλύτερα αφού θα διασκεδάσεις και η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη. Ο Ιχθύς έχει αρχίσει πλέον και σου παραδίνεται και μάλιστα άνευ όρων, και αυτό σε κάνει να νιώθεις ακόμα καλύτερα. Με το Λιοντάρι επέρχεται ηρεμία και υπάρχει σύμπνοια μεταξύ σας. Η δυσκολία είναι με τον Ταύρο αλλά τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα τώρα.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Τοξότη και στους υπόλοιπους τομείς

Αιγόκερως ❤

Αναπαράγεις καλές μνήμες και έχεις μια κάποια επάρκεια σε ό,τι θέλεις, οπότε δεν δίνεις και πολύ μεγάλη βαρύτητα στο κομμάτι της σχέσης που δεν σε καλύπτει. Με τον Παρθένο θα έχετε όμορφες στιγμές γεμάτες από έντονα συναισθήματα και αισθήσεις και αυτό θα σου αφήσει μια διαφορετική γεύση αφού θα γλυκάνει λίγο την… ξινίλα που νιώθεις μερικές φορές. Όταν αρχίζει την μουρμούρα και την γκρίνια εσύ θέλεις να εξαφανιστείς, αλλά τώρα γίνεται ένας καλός συνδυασμός και τα πνεύματα ηρεμούν. Το ίδιο και με τον Καρκίνο με τον οποίο βρίσκετε ένα κοινό νόημα. Με τον Υδροχόο είστε κάπως παράταιροι αλλά κατορθώνετε να στηριχθείτε σε κάποια βάση που ήδη υπάρχει. Θέλει όμως από την πλευρά σου γενναίες αντιστάσεις για να μην τσιμπάς σε κάθε του απομόνωση ή με τις ιδιορρυθμίες που εκδηλώνει. Ο Ζυγός είναι τσαχπίνης και υπερβολικά κοινωνικός/η για τα δικά σου μέτρα και σταθμά, αλλά τελικά βρίσκετε τις δικές σας ισορροπίες. Αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρχει μια μικρή αδράνεια χωρίς όμως να υπάρχει κάποια σημαντική αιτία. Αν ξεκινήσεις να ταξιδεύεις, έστω και για επαγγελματικούς λόγους, θα αποφύγεις να τελματώσεις και θα αναβαθμίσεις τη ζωή σου, είτε γνωρίζοντας ένα ξεχωριστό πρόσωπο είτε ανανεώνοντας την υπάρχουσα σχέση σου.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Αιγόκερω και στους υπόλοιπους τομείς

Υδροχόος 

Νιώθεις κάπως περίεργα γιατί πιστεύεις ότι κάπου χάνεσαι στα θέλω του άλλου ατόμου και εσύ δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για να το ανατρέψεις αυτό. Όχι ότι δεν περνάς καλά, απλά δεν είσαι και πολύ ο εαυτός σου γιατί πιθανόν να βαριέσαι ακόμα και να αντιδράσεις στην εκκεντρικότητα του Καρκίνου. Με τον Σκορπιό έχουν πέσει οι τόνοι και αναζητάτε περισσότερο την αναβάθμιση του σεξουαλικού κομματιού της σχέσης σας. Οπότε θα περάσεις καλά γιατί θα ζήσετε μαζί ωραίες εμπειρίες και δεν θα βαλτώσεις όπως φοβάσαι. Ο Σκορπιός καταφέρνει με κάποιο τρόπο και κρατάει το ενδιαφέρον σου σε υψηλό επίπεδο. Έχει τον τρόπο του/της. Με τον Ζυγό υπάρχει τέλμα και αυτολύπηση και από τις δύο πλευρές. Ενώ τα λέτε κατά καιρούς σαν καλά φιλαράκια, τώρα κάπως απομονώνεστε ή δεν κάνετε αυτά που πρέπει για να διατηρήσετε την επαφή, χωρίς όμως να σημαίνει ότι χωρίζετε. Με τον Παρθένο υπάρχουν εξελίξεις και τελικά ξεπερνάς τις αναστολές ή τα εμπόδια.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Υδροχόου και στους υπόλοιπους τομείς

Ιχθύες 

Βρίσκεσαι σε μια πλεονεκτική θέση που σημαίνει ότι ακόμα κι αν είσαι χωρίς σχέση, εσύ νιώθεις καλά. Γιατί οτιδήποτε θέλεις το καλύπτει ο ίδιος σου ο εαυτός, χωρίς να σημαίνει ότι θα μείνεις για πολύ καιρό χωρίς να βρεθείς σε σχέση. Ειδικά το επόμενο διάστημα, οι κατακτήσεις θα πέσουν βροχή, αφού από τις 2 Ιανουαρίου η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου και μέχρι και τις 3 Φεβρουαρίου θα σου δίνει φως, λάμψη, χαρά και αυτοπεποίθηση. Οπότε πάρε τον χρόνο σου και δες στον καθρέφτη τι αληθινά θέλεις. Να θυμάσαι όμως ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και το ίδιο ισχύει για ένα άτομο που το έχεις «στο περίμενε» εδώ και πολύ καιρό. Ο Τοξότης είναι ένα κομμάτι από τη ζωή σου πολύ σημαντικό και όσο περνάει ο καιρός εσύ κάνεις τον απολογισμό σου και αναγνωρίζεις αυτά που έχεις πάρει. Το ρολόι πάντως θα μετρήσει αντίστροφα και τώρα θα γυρίσει σε σένα οτιδήποτε είχες δώσει αληθινά. Αρκεί να το αναγνωρίζεις και να φέρεσαι αναλόγως. Γιατί μερικές φορές ξεγλιστράς σαν το χέλι και μπερδεύεις πάρα πολύ τον Δίδυμο, που δεν θέλει με τίποτε να περιμένει και τελικά να μην ξέρει τι θέλεις. Πάρε μια απόφαση μέσα από την καρδιά σου και μετά προχώρα. Τα μπερδέματα ανάμεσα σε δυο σχέσεις να ξέρεις σπάνια σε ευνοούν.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Ιχθύων και στους υπόλοιπους τομείς


Πηγή