Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Κριός ❤

Αντιμετωπίζεις μια κατάσταση που σου φαίνεται σχεδόν «μοιραία», πιθανόν γιατί δεν μπορείς να αλλάξεις και πολλά πράγματα, δεν αποκλείεται μάλιστα να υπομείνεις ακόμα και κάποια που δεν σου αρέσουν. Το σημαντικό είναι η προσφορά σου και η ανιδιοτελής αγάπη που δείχνεις σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο ίσως είναι Ζυγός ή Ιχθύς. Σχεδόν θυσιάζεσαι για ένα πρόβλημά του και το κάνεις μέσα από την καρδιά σου, χωρίς να περιμένεις τίποτε ως αντάλλαγμα. Από την άλλη, σχεδόν έχεις παρατήσει το ρόλο του κυνηγού και αναμένεις στωικά και ήρεμα. Η καλή σου τύχη όμως σου κτυπά την πόρτα και ξαφνικά μπορεί να εμφανιστεί ένα άτομο από το πουθενά και να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Κριού και στους υπόλοιπους τομείς

Ταύρος 

Η ζωή σου έχει γίνει πολύ κοινωνική και θορυβώδης, αλλά έτσι ξεχνάς τις δύσκολες στιγμές και βιώνεις καινούργιες καταστάσεις, οι οποίες είναι ικανές να σε κάνουν να ξεφύγεις τελείως από το παρελθόν. Με τον Τοξότη υπάρχει μια κατάσταση που μπορεί μεν να φαίνεται πολύ χύμα και αδιάφορη, όμως το συναίσθημα είναι δυνατό και ακόμα και αν δεν βλέπεστε συνέχεια, οι σκέψεις σας συναντιούνται και δημιουργείται μια βουβή επικοινωνία, πολύ ισχυρή και έτοιμη να γκρεμίσει όλα τα εμπόδια. Με ένα Παρθένο ή Ιχθύ, που μέχρι τώρα βρισκόσασταν φιλικά, εξ αιτίας κοινών χόμπι και ενδιαφερόντων, θα έρθετε κοντά και σκέφτεσαι ότι αν κάτι προκύψει, θα το δεχτείς. Με τον Κριό το παιχνίδι συνεχίζεται αλλά είναι έντονο και με αρκετές συγκρούσεις.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ταύρου και στους υπόλοιπους τομείς

Δίδυμοι ❤

Βρίσκεσαι σε ένα πέλαγος συναισθημάτων και δεν ξέρεις πώς ακριβώς να λειτουργήσεις. Νέες γνωριμίες εμφανίζονται, υπάρχει όμως και μια παλιά κατάσταση που σε απασχολεί και πιθανόν να χάσεις για λίγο τον δρόμο σου. Τα πάντα σου φαίνονται εύκολα και μια χαρά, αλλά στην πράξη δεν είναι έτσι, οπότε θα πρέπει να βρεις τις ισορροπίες σου και να κινηθείς μόνο με τη λογική, κυρίως αν στο τέλος σου προκαλούν λύπη. Με τον Τοξότη τα πράγματα είναι πιο χαλαρά γιατί νιώθετε και οι δυο το ίδιο, γι’ αυτό δεν κινδυνεύετε να χαθείτε, απλά χρειάζεται να είστε μετρημένοι και σταθεροί. Με τον Ιχθύ τα πράγματα είναι πιο μπερδεμένα γιατί όλο πάει να γίνει κάτι αλλά τίποτα τελικά δεν γίνεται, σαν να ξεγλιστρά και αυτό δεν σου αρέσει καθόλου. Το καλό είναι ότι η γοητεία σου είναι έντονη και έχεις κατακτήσεις.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Διδύμων και στους υπόλοιπους τομείς

Καρκίνος ❤

Νιώθεις ότι κάτι καλό θα γίνει και ακόμα κι αν δεν έχεις τίποτα τώρα, θα σου δοθεί σύντομα η ευκαιρία να βρεις το απάνεμο λιμάνι σου. Η Πανσέληνος στις 12 του μηνός στο ζώδιό σου ταρακουνά τα λιμνάζοντα νερά σου και αναγκαστικά θα ξεκαθαρίσεις τι θέλεις ακριβώς από ένα άτομο γιατί όταν είσαι μπερδεμένος/η, τότε είναι πιο δύσκολο να εμφανιστεί στο δρόμο σου, έχοντας μάλιστα και τα προσόντα που ζητάς. Τώρα, λοιπόν, θα καταφέρεις να κατασταλάξεις κι ίσως σε βοηθήσουν κάποιες αποκαλύψεις για ένα Κριό ή Αιγόκερω. Θα πάρεις πολύ γρήγορες αποφάσεις για το αν σου κάνει το συγκεκριμένο άτομο κι αν όχι, θα απομακρυνθείς γιατί θα αντιληφθείς ότι δεν έχεις μέλλον μαζί του. Με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ παίζεται ένα παιχνίδι μηνυμάτων και πολύ έντονης επικοινωνίας και σίγουρα «θα δέσει το γλυκό» γρήγορα.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Καρκίνων και στους υπόλοιπους τομείς

Λέων ❤

Έχουν πέσει οι τόνοι, οπότε δεν αγχώνεσαι, ούτε έχεις και καμιά μεγάλη ανησυχία για το αν αρέσεις ή όχι. Θεωρείς δεδομένη την αξία σου και αυτό είναι που σου δημιουργεί την ασφάλεια και την πίστη ότι τελικά θα αγαπηθείς. Η επίγνωση των σωματικών αναγκών σου γίνεται πιο βαθειά, γι’ αυτό αναζητάς τρόπους ερωτικούς αλλά και χαλαρωτικούς για να περάσεις καλά. Το ότι έχεις αφήσει πίσω σου οτιδήποτε σε έχει πληγώσει, είναι σημαντικό βήμα για να ακολουθήσεις καινούργια πορεία, ακόμα και με έναν Υδροχόο που πολλές φορές ανταλλάσετε λόγια που δεν ταιριάζουν σε κανένα σας. Με τον Τοξότη όλα είναι καλύτερα αλλά και πάλι η αναγκαστική προσγείωση που γίνεται ξαφνικά στη σχέση σας αφήνει ένα μικρό σημάδι δυσκολίας στην επικοινωνία.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Λέοντα και στους υπόλοιπους τομείς

Παρθένος ❤

Βρίσκεσαι στο κέντρο των εξελίξεων και εισπράττεις πράγματα που ούτε καν είχες φανταστεί, οπότε θα ηρεμήσεις, έχοντας την πίστη ότι κάτι καλό θα συμβεί. Όλα φυσικά εξαρτώνται από το βαθμό συνείδησης που έχεις πάνω στη συντροφικότητα γιατί, ενώ σου παρουσιάζονται ευκαιρίες να μην είσαι μόνος/η, αν δεν έχεις λύσει το θέμα της μοναχικότητας, πάλι θα είσαι παρατηρητής στη σχέση. Με τον Τοξότη η κόντρα θα σταματήσει γιατί θα χαλαρώσει, εφ’ όσον θα βλέπει ότι κάνεις κάποιες υποχωρήσεις και ακολουθείς κοινή πορεία. Με τον Δίδυμο υπάρχει μεγάλη έλξη και πιθανόν να ξεκινήσετε κάτι που θα πάει καλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρετε την απόφαση να συζήσετε. Ο Σκορπιός είναι ήρεμος γιατί παίρνει το συναίσθημα που θέλει για να νιώσει ασφάλεια, ενώ με τον Καρκίνο θα αλλάξουν τα δεδομένα γιατί ίσως σε πιέσει για να προχωρήσετε περισσότερο, αλλά εσύ δεν έχεις πάρει ακόμα την απόφαση, αν θέλεις να είσαι μαζί του ή με ένα άλλο άτομο που ήδη έχεις σχέση.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Παρθένου και στους υπόλοιπους τομείς

Πόσο δυνατή είναι η σχέση σας;
Η κορυφαία αστρολόγος Αλεξάνδρα αναλύει την ερωτική σας συναστρία και σας δίνει την απάντηση.
Κάλεσε τώρα στο 901 500 7006

Ζυγός ❤

Θα χαλαρώσεις γιατί θα αποδεχτείς ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να αλλάξεις τις καταστάσεις, αφού ήδη έχεις δώσει τον καλύτερο σου εαυτό. Ακόμα και η Πανσέληνος που γίνεται στις 12 του μηνός, σου δημιουργεί την αίσθηση ότι πρέπει να αφήσεις χώρο για να γίνουν πράγματα, στα οποία όμως δεν θα είσαι εσύ ο/η δημιουργός αλλά η τύχη, οπότε θα αναγκαστείς να κάνεις πίσω. Με τον Ιχθύ η επικοινωνία, μέσα στο χώρο της δουλειάς σου, είναι μερικές φορές καλή και άλλες ανύπαρκτη, όμως κάτι μέσα σου λέει ότι δεν θα αργήσει να έρθει κοντά σου. Ο Αιγόκερως «φουντώνει» από την Πανσέληνο και πιθανόν να ζητάει πράγματα που αφορούν και στο υλικό κομμάτι γιατί νιώθει αδικημένος/η, αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο στο τέλος τα βρίσκετε και επέρχεται η ηρεμία.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ζυγού και στους υπόλοιπους τομείς

Σκορπιός ❤

Αναγνωρίζεις τη δύναμη και την αξία σου κι εφ’ όσον έχεις κάνει τον αγώνα σου, τώρα μπορείς να απολαύσεις ένα καλό διάστημα, ενώ οι κινήσεις που κάνεις είναι τέτοιες που θα σου φέρουν το πρόσωπο που θέλεις στο πιάτο. Η σχέση με το Λιοντάρι είναι αρκετά δύσκολη γιατί από την μια αγωνίζεσαι εσύ και από την άλλη αυτό και στην ουσία δίνετε μια μάχη επικράτησης, δεν καταλαβαίνεις όμως ότι είναι θέμα εγωισμού που πρέπει να διώξετε, ώστε να μιλήσουν οι καρδιές σας. Τώρα όμως θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά, χωρίς να χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα, γι’ αυτό θα είσαι συνέχεια έξω, οπότε θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να βρεθείτε και να ενώσετε τους πόθους σας. Από την άλλη, με τον Ζυγό βρίσκεις ότι δεν υπάρχει εκείνο το σασπένς που αναζητάς, το οποίο ανεβάζει την αδρεναλίνη σου, ενώ με τον Κριό, αν υπάρχει αντίσταση από την πλευρά του, θα κάνεις τα πάντα για να τον κερδίσεις.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Σκορπιού και στους υπόλοιπους τομείς

Τοξότης 

Προσπαθείς να βάλεις όλη σου τη ζωή κάτω από μια ομπρέλα και θα τα καταφέρεις γιατί θα αποβάλεις την κριτική και τις ενοχές από μέσα σου, οπότε θα είσαι λιγότερο αγχωμένος/η και προβληματισμένος/η. Όταν χαλαρώνεις, είσαι χαρά Θεού και όλοι θέλουν να είναι δίπλα σου, επειδή κάτι έχεις να τους δώσεις. Η απιστία μερικές φορές κυλά στο αίμα σου, κυρίως αν δεν είσαι σε σοβαρή σχέση και βρίσκεσαι μια εδώ και μια εκεί. Όμως αυτή την περίοδο είσαι σε μια ευαίσθητη φάση και πιθανόν ένα άτομο ευάλωτο ή αδύναμο, που έχει την ανάγκη σου να σε μαγνητίσει. Ο Ιχθύς πάντα σε ελκύει με τον τρόπο του, αλλά το ζήτημα είναι να είστε μαζί συνεχόμενα γιατί μερικές φορές υπάρχουν μεγάλες διακοπές, λόγω προβληματικής επικοινωνίας. Με το Λιοντάρι η φλόγα καίει διαρκώς και σε κρατάει σε μεγάλη φόρμα.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Τοξότη και στους υπόλοιπους τομείς

Αιγόκερως ❤

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 12 του μηνός ταράζει τα ήρεμα νερά σου γιατί αναγνωρίζεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες και κυρίως αυτές που αφορούν στην οικογένεια και τα παιδιά. Αν δεν έχεις κινηθεί προς μια τέτοια κατεύθυνση, θα σε πιάσει τεράστια απογοήτευση αλλά και ένας φόβος ότι θα μείνεις μόνος/η. Το μυστικό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να εμπιστευτείς περισσότερο τον εαυτό σου γιατί έτσι θα σταματήσεις κάποιες δύσκολες σκέψεις, συνεχόμενες και πιεστικές. Με τον Καρκίνο χρειάζεται να δουλέψεις το θέμα οικογένειας αλλά και συντροφικότητας. Αν δεν κοντραριστούν οι επιθυμίες σας και βρείτε κοινό δρόμο, θα μπορέσετε πιο εύκολα να είστε μαζί. Με τον Παρθένο υπάρχει μια μεγάλη έλξη και από επαγγελματική συνεργασία μπορεί να καταλήξει σε ερωτική σχέση. Ο Κριός μερικές φορές αναβαθμίζεται στα μάτια σου και άλλες καταποντίζεται, ανάλογα από το πώς κινείται στην καθημερινότητά σας. Η σταθερότητα είναι το κλειδί για να κάνετε κάτι μελλοντικά.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Αιγόκερω και στους υπόλοιπους τομείς

Υδροχόος 

Ψάχνεις να βρεις τον μεγάλο έρωτα. Πιστεύεις ότι έχεις φτάσει στην πηγή και θέλεις να πιεις νερό, επειδή δεν έχεις αυτό το διάστημα τις μεγάλες αντιστάσεις και σου φαίνεται πιο εύκολο να είσαι μέσα σε μια σχέση, ακόμα και να συμβιβαστείς. Οι θεωρίες περί αυτονομίας και ελευθερίας μπορεί προσωρινά να πάνε στην άκρη γιατί έχεις μεγαλύτερη ανάγκη από συναισθηματική κάλυψη κι αυτό σε κάνει πιο χαλαρό/η. Η επαφή με τον Καρκίνο δείχνει προς το παρόν να έχει βρει τον δρόμο της. Ο Αιγόκερως ίσως βγάλει ξαφνικά ένα κύμα συναισθήματος και, ενώ δεν σε έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές, δεν αποκλείεται να σε διεκδικήσει κιόλας. Με τον Παρθένο υπάρχει μεγάλη αλλαγή και έρχεται πιο κοντά σου γιατί, χωρίς να το καταλάβεις, εσύ έχεις αλλάξει.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Υδροχόου και στους υπόλοιπους τομείς

Ιχθύες 

Αναγνωρίζεις την ανάγκη σου για συντροφικότητα αλλά συγχρόνως κάνεις βήματα να εξασφαλίσεις και την ατομικότητά σου γιατί πλέον δεν θέλεις κανείς να μπλέκεται στα πόδια σου. Νιώθεις την ανάγκη της αλλαγής και θα την κάνεις τώρα που μπορείς. Θα λες την άποψή σου, χωρίς να περιορίζεσαι και δε θα αγχώνεσαι, αν τελικά το άλλο άτομο σε αποδεχτεί ή όχι. Κύριο μέλημά σου είναι να ασχοληθείς περισσότερο και πιο δημιουργικά με τον εαυτό σου. Η ανάληψη ευθυνών από την πλευρά σου δεν είναι και τόσο εύκολη, κυρίως αν σχετίζεσαι με ένα Δίδυμο και οφείλεις να είσαι όσο πιο ειλικρινής μπορείς γιατί υπάρχουν διάφορα που θα πρέπει να αναθεωρήσεις τόσο στην συμπεριφορά, όσο και στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Έχεις εύνοια και αυτό θα πρέπει να το βάλεις καλά στο μυαλό σου. Η καρδιά σου είναι η δύναμή σου αυτή την περίοδο και θα σε οδηγήσει σε ένα απάνεμο λιμάνι. Το δώρο σου έχει έρθει γι’ αυτό άπλωσε τα χέρια σου και παρ’ το.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Ιχθύων και στους υπόλοιπους τομείς


Πηγή