Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/4

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/4

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου και επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του Κριού, νιώθεις σαν να κλείνει πλέον ένας κύκλος και να ξεκινάει κάτι καινούργιο και πιο ξεκάθαρο.
Ερωτικά: Η οπτική σου γωνία αλλάζει και παίρνεις αποστάσεις από τα πράγματα και οτιδήποτε σε πονάει ή σε ενοχλεί. Για αυτό θα γίνεις πιο ανεξάρτητος/η και θα καταλάβεις πλέον τι είναι αυτό που θέλεις από ένα άτομο αλλά και τον εαυτό σου για να είσαι καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αποδοχή μιας κατάστασης θα σε κάνει να ξεπεράσεις εύκολα τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή και κυρίως να αφοσιωθείς τελείως στα δικά σου θέλω. Το καινούργιο πάντως σε περιμένει και είναι σχεδόν έτοιμο το έδαφος για να έρθουν χρήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αφοσιώνεσαι περισσότερο σε κάποια πράγματα τα οποία άλλες φορές δεν ήταν εύκολο να αντιληφθείς γιατί ήταν πολύ μεταφυσικά για σένα ή πολύ πνευματικά. Κάποια ζητήματα θέλουν την ριζική τους λύση και ίσως φοβάσαι να τα δεις άμεσα.
Ερωτικά: Όσο και να προσπαθείς να ξεχάσεις ένα άτομο που σε καίει που δεν ζει κοντά σου και δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα μεταξύ σας, δεν θα τα καταφέρεις γιατί δεν έχεις περάσει ακόμα στο επίπεδο να μπορείς να χειρίζεσαι με αμεσότητα τις ερωτικές υποθέσεις σου που δεν έχουν εκείνη την πορεία που θα ήθελες.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις οι οποίες δεν είναι άμεσες και βρίσκονται αυτή την στιγμή σχεδόν σε αδράνεια. Εκεί που πίστευες ότι είχαν όλα τελειώσει κάτι ξαφνικό θα βγει μπροστά σου και θα σε ενεργοποιήσει, πολύ περισσότερο από την άλλη εβδομάδα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις πολλούς φίλους και κόσμο που όμως μερικοί από αυτούς δεν ήταν δίπλα σου πολύ αυθόρμητοι ή αληθινοί. Τώρα με την στάση σου θα δείξεις ότι δεν σηκώνεις να γίνει κάτι που σε ξεπερνάει. Για αυτό θα μιλήσεις με μεγάλο αυθορμητισμό αν και θα έχεις μεγάλη γνησιότητα και αυτό θα εκτιμηθεί.
Ερωτικά: Μια μεγάλη φιλία μπορεί να καταλήξει τελικά σε σχέση. Με τον Κριό ή τον Ζυγό θα παιχτεί παιχνίδι πολύ έντονο και παθιασμένο. Όσο πάντως και να μην θέλεις να πληγωθείς και να κρατήσεις μόνο τα καλά λόγια του Καρκίνου ή του Αιγόκερω δεν θα καταφέρεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα επικεντρωθείς μόνο σε νέα πράγματα και θα αφήσεις για λίγο πίσω σου θέματα που δεν μπορείς να επιλύσεις γιατί δεν θέλεις να χάνεις τον χρόνο σου με περσινά ξινά σταφύλια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε εγρήγορση και κάτι που έχεις ήδη ξεκινήσει ίσως σε πνίγει γιατί είναι αφόρητα καταπιεστικό, όμως δεν μπορείς εύκολα να το αποφύγεις γιατί πρέπει να αγωνιστείς για τα καινούργια πράγματα που έρχονται στην ζωή σου. Ακόμα και μια ανακαίνιση στο σπίτι σου θα σε κάνει να τρέχεις γιατί δεν γίνεται να αρχίσεις κάτι και να μην το τελειώσεις.
Ερωτικά: Σου δημιουργείται η εντύπωση ότι θα κάνεις κάτι ξεχωριστό και ίσως με τον Κριό μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια ταμπού που είχες. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να μην φοβάσαι να ρισκάρεις και να γίνεις ακόμα και πολύ επιθετικός/η με έντονο αυθορμητισμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και εσύ όλο κάτι καινούργιο ετοιμάζεις για να μην μένεις εκτός παιχνιδιού της αγοράς. Κράτα τις σωστές αποστάσεις.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Δεν αφήνεις τα ηνία και παίρνεις συνεχώς πρωτοβουλίες προκειμένου να τελειώσεις μια κατάσταση η οποία έχει ξεκινήσει και τώρα πρέπει να μπει στην τελική ευθεία. Πάντως θα έχεις μεγάλη δραστηριότητα σε οτιδήποτε αφορά σε πνευματική συνείδηση και αντίληψη ή ακόμα και κατάκτηση γνώσης.
Ερωτικά: Θα κερδίσεις με το σπαθί σου ένα άτομο που δεν ήταν και τόσο εύκολο να έρθει με τα νερά σου. Τώρα θα έχεις μια πολύ σημαντική γνωριμία ή οποία θα σε εκτινάξει και θα νιώθεις συναισθηματικά δυνατός/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Η θετική ανατροπή είναι κάτι που αναζητάς εδώ και καιρό για να σε ξεκολλήσει από το τέλμα για αυτό θα γίνει κάτι και θα πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Κάποιες ανησυχίες που δεν είναι καθόλου του δικού σου χαρακτήρα και δεν μπορείς να τις αντιμετωπίσεις εύκολα ίσως σε ρίξουν. Τις πιο πολλές φορές πρώτα κοιτάς τους γύρω σου και μετά τον εαυτό σου, οπότε αν δεις τώρα κάποιου είδους συμπεριφορά που δε σου αρέσει θα λάβεις άλλα μέτρα.
Ερωτικά: Θα αντιδράσεις ακόμα και πολύ επιθετικά απέναντι σε μια αδικία που νιώθεις ότι γίνεται από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως δε μείνεις μόνο εκεί, αλλά λειτουργήσεις πολύ ακαριαία, φεύγοντας ή αρνούμενος/η να βρεθείς μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Ένα γεγονός που θα σε επηρεάσει άμεσα θα σε κάνει να σταματήσεις να φοβάσαι μην τυχόν διακοπεί κάποια συνεργασία και θα δεις το συμφέρον σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Οι ισορροπίες σου μέσα σε σχέσεις ευάλωτες μπορεί να διαταραχτούν ακόμα περισσότερο γιατί υπάρχει από κάτω ηφαίστειο που βράζει και είναι έτοιμο να ανατρέψει τα πάντα. Με την επιρροή της Νέας Σελήνης στο άξονά σου θα κάνεις και εσύ τις κινήσεις σου ή θα γίνουν κάποια μοιραία γεγονότα κυρίως στον τομέα των σχέσεών σου. Πάντως μην ανησυχείς γιατί ό, τι και να γίνει είναι για καλό σου γιατί θα ξεφορτωθείς με εύκολο ή δύσκολο τρόπο οτιδήποτε δεν σου ταιριάζει ή δεν σου κάνει.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πάρεις κάποιες συνταρακτικές αποφάσεις που θα δυσκολέψεις και τον ίδιο σου τον εαυτό προκειμένου να τις αποδεχθεί αλλά η ψυχραιμία και η καλύτερη διαχείριση θα σε βοηθήσουν να μην περάσεις στο άλλο το άκρο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες οι οποίες ίσως δε σου βγουν τόσο εύκολα όσο πίστευες γιατί θα πρέπει να ανατρέψεις πολλές συνεργασίες ή συνήθειες της καθημερινότητάς σου αλλά τουλάχιστον θα ανανεωθείς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Όσο και να μην θέλεις να δίνεις σημασία σε πράγματα τώρα αναγκαστικά θα ανακατευτείς με θέματα που άλλες φορές δεν σε άγγιζαν και όντως αυτό δεν είναι εύκολο για σένα. Επίσης, ίσως πρέπει εσύ να πάρεις την πρωτοβουλία να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που είναι πολύ μπλεγμένες και να παίξεις και τον ρόλο του κακού.
Ερωτικά: Δε θέλεις να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν και κάνεις αυτό που θα σου κατέβει στο κεφάλι. Δεν είναι εύκολο για το άλλο άτομο κι αν είναι Καρκίνος, Παρθένος ή Αιγόκερως θα έχεις συγκρούσεις μη αναμενόμενες.
Οικονομικά & Καριέρα: Σε κάποιες πρωτοβουλίες που θέλεις να αναλάβεις θα έχεις μεν την παρόρμηση αλλά θα είσαι αρκετά πιεστικός/η, ώστε να γίνει το δικό σου και να μην εκπνεύσει ο χρόνος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Δικαιώνεσαι κι επειδή θα είσαι ο εαυτός σου θα πάρεις μια δύναμη τεράστια, αρκεί να την κρατήσεις όσο μπορείς περισσότερο. Τα τυχερά παιχνίδια μπορεί να σε μαγνητίσουν και να ρισκάρεις λίγο περισσότερο, αλλά πρόσεξε γιατί δεν σε παίρνει πολύ.
Ερωτικά: Ξεφαντώνεις και μάλιστα τόσο πολύ έντονα γιατί θα βρεθείς και με φίλους που ταιριάζεις πολύ και θα πείτε τα δικά σας αλλά θα είσαι και πολύ ερωτικός/η και παθιασμένος/η, έστω με τον ίδιο τον έρωτα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να κάνει το καλύτερο γιατί θα έχεις την ανάγκη μιας καλής ιδέας που ίσως σου προσφέρει εκείνη την ευκαιρία που αναζητάς. Όλα είναι μια απόφαση. Τόλμησε και τηλεφώνησε ακόμα και σε άτομα που δεν είχες και τόσο πολύ θάρρος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια μεγάλη ανησυχία γιατί όλα είναι φλου και μέσα στο χώρο του σπιτιού σου και γενικά στον περιβάλλον σου. Ίσως να είσαι έτοιμος/η για μετακόμιση ή για μια αλλαγή που θα σε βοηθήσει να πετάξεις ή να χαρίσεις πράγματα και ρούχα προκειμένου να ξελαφρώσεις.
Ερωτικά: Κάνεις ανακοινώσεις που μπορεί να φανούν πομπώδεις του τύπου «δεν μπορώ να το αντέξω αυτό» ή ακόμα έχεις ένα εριστικό στυλ για να καλύψεις κάποιες δύσκολες στιγμές σου και όλα αυτά πιθανόν να σε κάνουν αρκετά απόμακρο/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη να ανασάνεις και να επενδύσεις σε ένα όνειρο που θα αλλάξει το μέλλον σου. Δεν είναι εύκολο αλλά ούτε και αδύνατο αλλά είναι πιθανό οι στόχοι σου να έρχονται σε ρήξη με τον υπάρχοντα εργασιακό χώρο σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Θα γεμίσεις τα κενά σου, διαβάζοντας βιβλία ή μαθαίνοντας νέους τρόπους για να αναπτύξεις και να προοδεύσεις το μυαλό σου. Αυτό θα είναι πολύ καθοριστικό για την εξέλιξή σου. Ριψοκίνδυνα σπορ μπορεί να σε παρασύρουν και να κάνεις τρέλες. Η οδήγηση σου μπορεί να είναι πολύ γρήγορη και ανταγωνιστική.
Ερωτικά: Θα βάλεις κάποιες καινούργιες βάσεις γιατί θα σου είναι πιο εύκολο να συζητήσεις και να απαιτήσεις ακόμα από τον Κριό ή τον Ζυγό να σου λένε την αλήθεια όσο σκληρή και να είναι.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα υπάρξουν κάποιες νέες, αρκετά δυναμικές προοπτικές που ενδεχομένως να σχετίζονται και με την επικοινωνία. Θα δείξεις ότι με τίποτε δεν θα κάνεις πίσω ή δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τη δουλειά σου.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Δεν σου αρέσει να ζεις με φαντασιώσεις και αυτό τελικά είναι πιο εύκολο από ό, τι νόμιζες. Άλλο πάντως είναι να ονειρεύεσαι και άλλο να έχεις ψευδαισθήσεις. Για αυτό θα καλύψεις κάποια προσωπικά σου οράματα, σχεδιάζοντας με μεγάλο ενθουσιασμό και εμπιστοσύνη για το μέλλον αλλά σε πραγματική βάση και είναι σημαντικό.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ζυγό μπορεί να απογυμνώνεται ξαφνικά και να σε κάνει να αναθεωρείς πολλές από τις στιγμές σας που νόμιζες ότι ήταν μοναδικές. Καλύτερα να βλέπεις έξω από ψευδαισθήσεις για να πατάς δυνατά στα πόδια σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η θετική στάση πάντα βοηθά και δεν θα παρασύρεσαι από διάφορες συζητήσεις και απόψεις ατόμων που θα σε βάλουν σε μπελάδες. Αν κρατήσεις το τιμόνι των αποφάσεών σου θα είναι ό, τι πιο σημαντικό μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου αυτή την στιγμή.

Πηγή: astrology.gr