Πέμπτη , 1 Δεκέμβριος 2022

Έχεις ξηρό δέρμα; 8 βήματα για να κάνεις το πιο ενυδατικό at-home facial

Η επιστροφή μετά από τριήμερο είναι αρκετά βάναυση. Εκεί που έχεις χαλαρώσει, έχεις ξεκουραστεί και θέλεις λίγο ακόμα, έρχεται η μέρα που πρέπει να επιστρέψεις στη δουλειά. Σε νιώθουμε και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Όμως δεν γίνεται και διαφορετικά.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές στιγμές μέσα στην ημέρα σου που μπορούν να την κάνουν πιο όμορφη, να την κάνουν να μοιάζει με αργία. Γιατί; Διότι αυτές τις στιγμές θα τις αφιερώσεις εξ ολοκλήρου στην περιποίηση του εαυτού σου. Και αυτό σου προτείνουμε να κάνεις αυτό το απόγευμα Τρίτης, που έρχεται μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Η πρότασή μας είναι να κλείσεις ευθύς αμέσως τον υπολογιστή σου- η ώρα έχει περάσει από 17.00, άλλωστε-, να κάνεις ένα ζεστό και απολαυστικό μπάνιο και να φροντίσεις την επιδερμίδα του προσώπου σου. Ειδικά, μάλιστα, αν έχεις ξηρό δέρμα, ένα at-home facial βαθιάς ενυδάτωσης είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.

Βλέπεις, το ξηρό σου δέρμα ταλαιπωρείται πολύ, ειδικά αυτήν την περίοδο που είσαι αναγκασμένη να φοράς πάντα και παντού τη μάσκα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό. Έχεις που έχεις εκ φύσεως ξηρό δέρμα, η μάσκα τρίβεται πάνω σε αυτό και καταλήγεις να έχεις ένα πολύ ερεθισμένο δέρμα, που όλο ξεφλουδίζει. Έτσι δεν συμβαίνει και σε εσένα;

Ακολούθησε, λοιπόν, τα οκτώ βήματα που θα βρεις στην παρακάτω gallery και φρόντισε την επιδερμίδα σου έτσι όπως της αξίζει. Πραγματικά, μετά από αυτό το απλό, αλλά ευεργετικό σπιτικό facial θα δεις το δέρμα σου να αναγεννάται, να είναι ενυδατωμένο και πιο λαμπερό από ποτέ! Καλή απόλαυση!

Διάβασε ακόμα: Υπάρχει ένα σημείο του σώματός σου που ξεχνάς να ενυδατώσεις…


Πηγή