Τετάρτη , 27 Ιανουάριος 2021

Ας καλωσορίσουμε το Σαββατοκύριακο με μερικά ριγέ νύχια γιατί… Γιατί έτσι.

Ξέρω τι σκέφτεσαι, πώς γίνεται και κάθε μέρα βρίσκουμε ένα διαφορετικό θέμα για το daily nailspiration. Και να μην το έχεις σκεφτεί εσύ συγκεκριμένα, θα σου πούμε τι συμβαίνει γιατί μας έχουν ρωτήσει άλλοι. Μία φωτογραφία, κάτι που συμβαίνει αυτό τον καιρό, ένα φαγητό, μία επιθυμία, μία τάση… Όλα μας εμπνέουν και φτιάχνουμε τα nail moodboards που σου παρουσιάζουμε καθημερινά. Να, για παράδειγμα σήμερα μας ενέπνευσε αυτή η φωτογραφία…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Katie Merchant (@thankyou_ok)

H γκρι γάτα στα ροζ και ριγέ σεντόνια μας έκαναν να ψάχνουμε ριγέ nail art και κάπως έτσι φτάσαμε εδώ. Τόσο απλά. Μη νομίζεις, δεν είναι κάθε μας έμπνευση υλοποιήσιμη… Πολλά θέματα έχουν πέσει στο κενό γιατί δεν μπορούν να γίνουν ολοκληρωμένα αλλά αρκετά με το creative process του daily nailspiration, ας περάσουμε στο θέμα.

Η γάτα με το όνομα JD μας έβαλε να ψάξουμε ριγέ νύχια και προσπαθήσαμε να τα συγχρονίσουμε με τα γκρι και τα ροζ της φωτογραφίας. Ως ένα βαθμό τα καταφέραμε αν και είναι λίγο αφηρημένη η προσέγγισή μας. Το θέμα ωστόσο είναι ότι μπορείς να τα αντιγράψεις όλα αυτά. Το να κάνεις ριγέ νύχια είναι άλλωστε εύκολο και όχι, δεν χρειάζεσαι σταθερό χέρι.

Χρειάζεσαι βερνίκια, ασετόν, σελοτέιπ και υπομονή. Φτιάξε τώρα τον απογευματινό σου καφέ και κάθισε αναπαυτικά. Παρακάτω ακολουθεί η σημερινή gallery με όλη τη nail έμπνευση που θα χρειαστείς για να υποδεχτείς ένα ακόμα ΣΚ καραντίνας. Υπομονή, we’re all in this together και θα περάσει!

Διάβασε ακόμα: 10 #NegativeSpaceNails για σήμερα γιατί έχουμε ανάγκη αυτή την απλότητα

 
Πηγή