Δευτέρα , 8 Μάρτιος 2021

Αυτή είναι η nail artist που πρέπει να ακολουθήσεις σήμερα στο Instagram

Δεν πάει πολύς καιρός από την ημέρα που μιλήσαμε για τα indie nails. Εξηγήσαμε ότι δεν είναι νέα τάση και ότι την είχαμε ξαναδεί ως mismatched nails και το αφήσαμε εκεί. Λίγες μέρες μετά ανακαλύψαμε τη Nastya ή αλλιώς @ _moon_nails_ και άλλαξε τελείως η οπτική μας για το συγκεκριμένο στιλ. Η Nastya βλέπεις, κάνει σχεδόν αποκλειστικά… παράταιρα μανικιούρ και το feed της είναι απλά υπέροχο.

Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα καρτούν και τα ματάκια (όπως εμείς), κάνει τα μανικιούρ της κυρίως σε κοντά νύχια (τα οποία λατρεύουμε) και γενικά μας έχει ξετρελάνει με τη δημιουργικότητά της. Για λίγο μάλιστα μπερδευτήκαμε και νομίζαμε ότι είναι Κορεάτισσα αλλά όχι, είναι και αυτή Ρωσίδα όπως οι περισσότερες από τις αγαπημένες μας nail artists.

Θέλουμε λοιπόν να αφιερώσουμε το σημερινό nailspiration στη νεότερη εμμονή μας, τη @ _moon_nails_ που κάνει ευφάνταστα σχέδια με απίθανη λεπτομέρεια και θα μπορούσε να μετατρέψει τα nail art της σε μοντέρνους πίνακες τους οποίους ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα αγοράζαμε. Κάνε ένα scroll για να πάρεις μία γεύση και μετά σπεύσε να την ακολουθήσεις στο insta!

Διάβασε ακόμα: #ConstellationNails: Σήμερα Παρασκευή, κοιτάζουμε ψηλά αλλά και τα… χέρια μας και μετράμε άστρα!

 


Πηγή