Τρίτη , 29 Σεπτέμβριος 2020

Είσαι σίγουρη πως χρησιμοποιείς τη σωστή βούρτσα για τα μαλλιά σου;

Το χτένισμα των μαλλιών γίνεται σχεδόν μηχανικά. Αν και είναι μεγάλο λάθος, χτενίζεις τα μαλλιά σου αφού βγεις από το μπάνιο, αι όσο είναι βρεγμένα και μετά ξεχνάς τη βούρτσα. Όμως το χτένισμα μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στα μαλλιά σου και το χτένισμα με τη σωστή βούρτσα να σε κάνει να μείνεις με το στόμα ανοιχτό. Ποια είναι όμως η σωστή βούρτσα; Υπάρχουν τρεις διαφορετικές: α) η φυσική, β) η συνθετική και γ) η μεικτή και παρακάτω θα σου πούμε ποια κάνει για εσένα.

Βούρτσα με φυσική τρίχα
Είναι απαλή άρα δεν προκαλεί σπασίματα και διανέμει τέλεια τα φυσικά έλαια της τρίχας σε όλο το μήκος χαρίζοντας έτσι τέλεια λάμψη. Είναι ιδανική για λεπτά μαλλιά που χρειάζονται προσεκτικό χτένισμα.

1501142

Βούρτσα με συνθετική τρίχα
Είναι πιο σκληρή αλλά δεν προκαλεί στατικό ηλεκτρισμό και ξεμπερδεύει ευκολότερα τα μαλλιά. Είναι ιδανική για σγουρά μαλλιά που μπλέκονται και για μαλλιά με χοντρή τρίχα που δεν είναι τόσο εύθραυστη.

95dde09160b478ff56c02f978ff350c3

Βούρτσα μεικτή
Είναι η βούρτσα που έχει συνθετικές και φυσικές τρίχες και χαρίζει τα αποτελέσματα και των δύο. Αυτό την καθιστά καλή για κάθε τύπο μαλλιών αλλά είναι ιδανική για πολύ μακριά μαλλιά με χοντρή τρίχα.

Διάβασε ακόμα: Αν υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να πάρεις αυτό το καλοκαίρι, είναι μία από αυτές τις πούδρες

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
Πηγή