Παρασκευή , 31 Μάρτιος 2023

Εσύ έχεις παρατηρήσει την αλλαγή στα μαλλιά της Demi Moore;

Το τελευταίο διάστημα και με την ημερολογιακή έναρξη του φθινοπώρου βλέπουμε όλο και περισσότερες Ελληνίδες και ξένες celebrities να πειραματίζονται και να αλλάζουν τα μαλλιά τους. Άλλες υιοθετούν νέο κούρεμα, ενώ μερικές προτιμούν να αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών τους.

Μέχρι τώρα έχουμε δει την Έλλη Κοκκίνου και την Jennifer Lopez με νέο bob haircut, αλλά και την Έλενα Ασημακοπούλου να τολμά τις ροζ ανταύγειες στα μαλλιά της. Και πριν λίγο μόλις ανακαλύψαμε μια αλλαγή στα μαλλιά της Demi Moore.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός δεν έκοψε, ούτε και έβαψε τα μαλλιά της σε κάποιο απροσδόκητο χρώμα. Γενικά, δεν έκανε κάποια δραματική αλλαγή στην εμφάνισή της. Απλώς τα άφησε να μακρύνουν πολύ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Happy #NationalVoterRegistrationDay! If you haven’t registered to vote yet, TODAY IS THE DAY. Take 5 minutes out of your day to register and make a plan. Now more than ever we need to come together for a more just future. Text VOTER to 26797 to register, receive reminders on all upcoming elections, and request a mail-in ballot if eligible. Quick and easy! Let’s do this ??

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Όπως βλέπεις στη φωτογραφία, η Demi Moore έχει τόσο μακριά μαλλιά, που φτάνουν στο ύψος του μηρού της και ακουμπούν μέχρι και το τραπέζι όπου στέκεται. Η αλήθεια είναι ότι θέλει μεγάλη προσπάθεια και αρκετό καιρό να μακρύνεις τόσο πολύ τα μαλλιά σου. Όμως, εμείς θα προτιμούσαμε την ηθοποιό με αρκετά πιο κοντά μαλλιά. Με μαλλιά μέχρι το ύψος του στέρνου ή ακόμη και καρέ, που θα δώσουν έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας στο συνολικό look της. Εσύ τι λες;

Διάβασε ακόμα: Η Έλενα Ασημακοπούλου έκανε την τέλεια φθινοπωρινή αλλαγή στα μαλλιά της
Πηγή