Πέμπτη , 29 Ιούλιος 2021

Ηλιοθεραπεία & Chill! Χάζεψε 20 μανικιούρ όσο παίρνεις χρώμα

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος! Είτε σε έχει βρει στην πόλη, είτε κάπου κοντά στη θάλασσα, είναι η τέλεια ευκαιρία για ξεκούραση και ηλιοθεραπεία.

Ναι, χρειαζόμαστε βιταμίνη D και μαύρισμα περισσότερο από ποτέ άλλοτε και θα τα έχουμε και τα δύο αυτό το τριήμερο (με προστασία εννοείται).

Διάβασε εδώ για τη βιταμίνη D

via GIPHY

Που σε πετυχαίνω;

Κανονικά, θα έπρεπε και εγώ να είμαι στην αγαπημένη μου Ελαφόνησο αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αλλά όλες μου οι φίλες παντρεύτηκαν και η Ελαφόνησος έγινε πολύ hot για τα γούστα μου.

Είμαι λοιπόν στην Αθήνα, πίνω καφέ και περιμένω να περάσει λίγο η ώρα για να εκδράμω στους άδειους (σοβαρά τώρα, ΑΔΕΙΟΥΣ) δρόμους.

Όσο εσύ όμως είσαι ξαπλωμένη στην πετσέτα, με τον freddo σου ανά χείρας, είπα να σου κρατήσω λίγη συντροφιά με όμορφα μανικιούρ!

via GIPHY

Zone out! 

Κλείσε λοιπόν τα ενημερωτικά παράθυρα που έχεις ανοιχτά, πιες μία γουλιά και απόλαυσε την ξεκούραση, τον ήλιο και την ησυχία με κάτι πραγματικά χαρούμενο.

 Και αν σε πετυχαίνω στον καφέ και όχι στην παραλία… Θα σε παρακαλέσω να κλείσεις και αυτό το παράθυρο, να πας στην θάλασσα και να το ξανανοίξεις αφού βάλεις αντηλιακό και καθίσεις αναπαυτικά στην ξαπλώστρα σου.

Καλό ΣΚ queens!

Αν δεν έχεις αντηλιακό (ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ) δες εδώ μερικά


Πηγή