Πέμπτη , 30 Νοέμβριος 2023

Η Kim Kardashian υιοθέτησε το it κούρεμα και χρώμα μαλλιών για το φθινόπωρο

Η Kim Kardashian είναι μια γυναίκα που δε φοβάται τις αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση. Την έχουμε δει πολλές φορές να δοκιμάζει περούκες μπερδεύοντάς μας προς στιγμήν, αλλά και να πειραματίζεται κυρίως με το χρώμα των μαλλιών της. Από κατακόκκινο, ξανθό πλατινέ μέχρι και μαύρο, η reality star μάλλον έχει δοκιμάσει όλες τις αποχρώσεις στα μαλλιά της. Βλέπεις, δεν της αρέσει να μένει πιστή σε μια απόχρωση για παραπάνω από μερικούς μήνες.

Και αυτό ακριβώς έκανε πριν μερικές ημέρες. Η Kim -λίγο πριν μπει για τα καλά το φθινόπωρο- αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή τόσο στο χρώμα των μαλλιών της όσο και στο κούρεμα. Αφέθηκε, λοιπόν, στα χέρια του έμπειρου hairstylist, Chris Appleton, τον οποίο εμπιστεύεται εδώ και χρόνια και υιοθέτησε ένα λαμπερό καστανό χρώμα με μερικές διακριτικές σοκολατί ανταύγειες στο κάτω μέρος των μαλλιών της.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

The light brown is ? @kimkardashian Glam @makeupbymario @chrisappleton1

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Όσο για το κούρεμα; Η reality star θέλησε να κάνει κι εκεί μια ανανέωση, οπότε υιοθέτησε ένα από τα μεγαλύτερα hair trends της σεζόν. Ειδικότερα, η Kim Kardashian έχει πλέον έντονο φιλάρισμα στα μαλλιά της, που τα κάνει να δείχνουν ακόμη πιο πλούσια και γεμάτα κίνηση.

Αν, λοιπόν, κι εσύ βρίσκεσαι σε φάση που σκέφτεσαι να κάνεις μια ανανέωση και είσαι μελαχρινό ή καστανό κορίτσι, δεν έχεις παρά να κρατήσεις τα απαραίτητα screenshots και σε συνεννόηση με τον κομμωτή σου να υιοθετήσεις το κούρεμα και το χρώμα μαλλιών της Kim Kardashian. Άλλωστε, όλες χρειαζόμαστε μια ανανέωση αυτήν την εποχή! Γιατί να το καθυστερείς, λοιπόν;

Διάβασε ακόμα: 7 tips για να διαρκεί όλη την ημέρα το άρωμά σου
Πηγή