Δευτέρα , 30 Νοέμβριος 2020

Η Lana Del Rey μόλις άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας και με κλειστά κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής, πολλές ήταν οι γυναίκες που δοκίμασαν να βάψουν στο σπίτι τα μαλλιά ή να κάνουν beauty treatments, τα οποία δεν είχαν επιχειρήσει μόνες τους ποτέ στο παρελθόν. Μία από αυτές ήταν και η Lana Del Rey.

Η διάσημη τραγουδίστρια εν μέσω καραντίνας -και συγκεκριμένα τον Μάιο- προσπάθησε να ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της χρησιμοποιώντας χυμό λεμονιού. «Όταν δεν έχεις καμία άλλη επιλογή από το να γίνεις ξανθιά, επειδή ο Kevin Tracey και ο Jacob λείπουν και το μόνο που έχεις για να καλύψεις τις ρίζες σου για 9 εβδομάδες είναι λεμόνια», είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram της.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

When you have no choice but to go back to being a blonde because Kevin Tracey and Jacob are gone and there’s nothing but lemons left to cover your roots for nine weeks.

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

Ευτυχώς, όμως, τα κομμωτήρια άνοιξαν και πάλι τις πόρτες τους και η Lana Del Rey δεν άντεξε… Βρέθηκε στην καρέκλα του κομμωτή της και αποφάσισε να κάνει μια ριζική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της. Η 35χρονη star αποφάσισε να απαρνηθεί τους σκούρους καστανούς τόνους στο μαλλί της και να υιοθετήσει ένα ultra summerish hairlook.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

So humbled that Lana Del Rey graced our salon to give us the opportunity to get her fixed up. This isn’t the end goal but we’re taking baby steps to get her there with keeping her hair as healthy as possible. She can literally pull off anything but I can’t wait to see this iconic champagne blonde once she gets all of the old dark color out. A true beauty.

A post shared by Shelby | Hand Tied Extensions (@hair.by.blankenship) on

Όπως βλέπεις, η Lana Del Rey αποφάσισε να υιοθετήσει ένα ξανθό, σαμπανιζέ χρώμα στα μαλλιά της με τις μπροστινές τούφες της να είναι σε αρκετά πιο ανοιχτό ξανθό χρώμα. Πραγματικά, είναι μεγάλη η αλλαγή από το σκούρο καστανό σε αυτό το γλυκό ξανθό και ομολογουμένως της ταιριάζει και της γλυκαίνει πολύ το πρόσωπο!

Διάβασε ακόμα: Plopping: Η τεχνική χωρίς πιστολάκι που θα σου χαρίσει τέλεια σγουρά μαλλιά
Πηγή