Πέμπτη , 27 Ιανουάριος 2022

Μακιγιάζ: Genius tips για να μη μουτζουρωθείς ποτέ ξανά

Δεν έχω τίποτα χειρότερο από το να βάφομαι, να ετοιμάζομαι να βγω και μόλις φτάσω στον προορισμό μου να συνειδητοποιώ ότι έχω γίνει χάλια. Χάλια γιατί; Διότι όλο και θα έτριψα ασυναίσθητα το μάτι μου ή τις βλεφαρίδες μου με αποτέλεσμα να μουτζουρωθώ.

Μη μου πεις πως κι εσύ δεν το έχεις πάθει!

Κόκκινο κραγιόν: Super fresh τρόποι για να το φορέσεις το πρωί + 10 θρυλικές αποχρώσεις

Το primer προσώπου δεν είναι η μόνη λύση

Ίσως να θεωρείς ότι χρησιμοποιώντας μόνο το primer προσώπου θα έχεις και αψεγάδιαστο μακιγιάζ. Δεν είναι έτσι, όμως!

Το primer είναι εκείνο το προϊόν που δημιουργεί την τέλεια βάση για το foundation και που βοηθά, ώστε να έχεις ένα ομοιόμορφο μακιγιάζ στη μεγαλύτερη επιφάνεια του προσώπου.

via GIPHY

Το θέμα με τις μουτζούρες είναι στην περιοχή των ματιών. Εκεί θα βάλεις το μολύβι ή το eyeliner, θα τρίψεις με το χέρι σου και θα γίνεις χάλια. Κι εκεί ακριβώς χρειάζεται… να δώσεις βάση.

Μη φεύγεις! Θα σου πω όλα τα μυστικά για να αποφύγεις τις μουτζούρες ευθύς αμέσως.

Τα tips για να μη μουτζουρώνεσαι όταν είσαι βαμμένη

#1 Το primer βλεφαρίδων είναι το πιο σωτήριο προϊόν

Μπορεί να σου φαίνεται πολύ εξειδικευμένο, μπορεί να μην το έχεις στο νεσεσέρ σου, αλλά… ώρα να το αποκτήσεις.

Το primer βλεφαρίδων μπαίνει πριν τη μάσκαρα και όχι μόνο τη διατηρεί στη θέση της και γλιτώνει εσένα από μουτζούρες. Κάνει συγχρόνως τις βλεφαρίδες να δείχνουν πιο πλούσιες, εντυπωσιακές και μακριές.

#2 Ναι και στο primer σκιάς

Πριν βάλεις τη σκιά σου βάλε primer. Η σκιά σου θα σταθεροποιηθεί και ό,τι κι αν κάνεις το μακιγιάζ σου θα μείνει αναλλοίωτο.

#3 Setting spray οπωσδήποτε

Αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου και αφού έχεις ακολουθήσει τα παραπάνω βήματα, ψέκασε το πρόσωπό σου με setting spray. Έτσι, το make up σου θα σταθεροποιηθεί και δεν πρόκειται να γίνεις… κλόουν με τίποτα.

Μισό λεπτό! Μη φεύγεις! Στην gallery έχω βρει για εσένα τρία primer σκιάς και τρία primer για τις βλεφαρίδες σου. Ανακάλυψέ τα!

Cover photo: Imaxtree


Πηγή