Τετάρτη , 18 Σεπτέμβριος 2019

Μπορεί το φινάλε του GoT να μας απογοήτευσε η Sophie Turner (και τα μαλλιά της) όμως όχι!

Το φινάλε του Game of Thrones με απογοήτευσε ίσως περισσότερο και από το νούμερο που είδα σήμερα το πρωί ανεβαίνοντας στη ζυγαριά. Το επεισόδιο αυτό με εκνεύρισε, με στεναχώρησε και με έκανε να θέλω να σπάσω την τηλεόραση αλλά δεν είμαστε εδώ για αυτό τον σχολιασμό. Είμαστε εδώ για κάτι που θα γλυκάνει λίγο την πίκρα του φινάλε και δεν είναι άλλο από τη νέα κουπ της Sophie Turner!

View this post on Instagram

?? #Fringe or ?? #Bangs ? @sophiet promoting @xmenmovies today in London ??‍♀️ by me using @wellahairusa ? @kateyoung ? @georgieeisdell #sophieturner #xmen #wella #gameofthrones

A post shared by Christian Wood Hair Stylist (@cwoodhair) on

Βλέπεις, η Sophie μετά το πέρας των γυρισμάτων που τη δέσμευαν σε ότι είχε να κάνει με τα μαλλιά της άρχισε να πειραματίζεται! Η τηλεοπτική Sansa βρίσκεται στην προωθητική περιοδεία για τη νέα της ταινία και τα look της είναι το ένα καλύτερο από το άλλο, Ναι, μπορούμε με βεβαιότητα να την ανακηρύξουμε (εκτός από queen in the North) και βασίλισσα του beauty! Οι αφέλειές της βρίσκουμε πως είναι τέλειες και την κάνουν αγνώριστη με κάθε καλή έννοιά όμως… δεν πιστεύουμε πως είναι αληθινές. Ο κομμωτής της Christian Wood πιθανότατα να χρησιμοποίησε ψεύτικες αφέλειες για τη συγκεκριμένη εμφάνιση αλλά δεν μας πειράζει! Βρίσκουμε το αποτέλεσμα υπέροχο και την χειροκροτούμε! Δες παρακάτω δέκα από τις καλύτερες εμφανίσεις της!

Διάβασε ακόμα: Έχουμε το απόλυτο τρικ για να μην ξαναχωρίσουν στη μέση οι αφέλειές σου
Πηγή