Δευτέρα , 18 Ιανουάριος 2021

Προσπαθήσαμε να το αποφύγουμε αλλά δεν τα καταφέραμε… Τα #LipstickNails έγιναν τάση

Τα #LipstickNails εμφανίστηκαν πρώτη φορά στα μέσα του Ιουνίου. Τα είδαμε στο αγαπημένο μας account @nail_unistella αλλά δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία. Δεν δώσαμε σημασία γιατί δεν μας άρεσαν και δεν θεωρούσαμε πως μπορούν να γίνουν τάση. Είναι ασύμμετρα, είναι μακριά, ναι μοιάζουν με κραγιόν αλλά είναι κάπως… άσχημα. Αυτά τα νύχια λοιπόν δε πιστεύαμε πως πρόκειται να τα ξαναδούμε. Θεωρήσαμε πως ήταν κάποιο πείραμα των τρελοκόριτσων από την Κορέα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

It looks like #lipstick ???? #unistella #lipstickshapednails

A post shared by Park Eunkyung (@nail_unistella) on

Λίγο καιρό αργότερα τα είδαμε ξανά. Σχεδόν μέρα παρά μέρα τα βλέπαμε μπροστά μας μέχρι που ξεκινήσαμε να διαβάζουμε για αυτά. Ένα trend είχε αρχίσει να δημιουργείται και δεν μας άρεσε αυτό που βλέπαμε! Αποφασίσαμε πως δεν θα συμβάλλουμε σε αυτή την τάση και θα την αφήσουμε να περάσει έτσι. Δεν γίνεται όμως…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

내 손 좀 이뻐보인다 쉐입때문인가 길이때문인가 샤넬이어서 인가 ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ doesn’t my hand look pretty????? . #chanel did it ????? #lipstickshapednails did it ??????

A post shared by Park Eunkyung (@nail_unistella) on

Ακόμα και τώρα τον Σεπτέμβρη, συνεχίζουμε να βλέπουμε #LipstickNails και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί έχουν γίνει τάση. Δεν είναι όμορφο σχήμα νυχιών. Δεν είναι κολακευτικό. Δεν πρόκειται για κάποιο εμπνευσμένο nail art. Είναι απλά πολύ μακριά, άσχημα νύχια και θέλουμε τη γνώμη σου… Ψήφισε παρακάτω!

 
Πηγή