Πέμπτη , 28 Σεπτέμβριος 2023

Το ανάποδο eyeliner είναι τώρα η πιο hot τάση στο μακιγιάζ

Οι κορυφαίοι #makeup artists βρίσκουν συνεχώς τρόπους για να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον μας για την ομορφιά, τα καλλυντικά και φυσικά τα beauty trends. Αυτή τη σεζόν κυριολεκτικά ξεχνάμε όσα ξέραμε μέχρι σήμερα. Μια νέα μεγάλη τάση (θα μάθεις τα πάντα γι’ αυτήν στις παρακάτω γραμμές) μας δίνει την ευκαιρία να αφεθούμε ελεύθερες, να δημιουργήσουμε πρωτότυπα μακιγιάζ και να ανακαλύψουμε το ταλέντο μας.

Το eyeliner είναι αναμφίβολα από τις μεγαλύτερες αδυναμίες του ωραίου φύλου. Αρκετές από εμάς παλεύουν ακόμη για να το εφαρμόσουν σωστά ενώ άλλες το τοποθετούν καλύτερα και από επαγγελματία. Το μόνο σίγουρο είναι πως τονίζει το βλέμμα, διορθώνει το σχήμα των ματιών και μας κάνει να φαινόμαστε ακόμη πιο σαγηνευτικές.

Οι τεχνικές με τις οποίες μπορείς να το υιοθετήσεις είναι πολλές ωστόσο τα τελευταία χρόνια το cat eye, οι γεωμετρικές γραμμές και το έντονο eyeliner έχουν «κλέψει» την καρδιά των γυναικών. Αυτό το καλοκαίρι όλα δείχνουν πως θα αναθεωρήσουμε ό,τι ξέραμε και θα δοκιμάσουμε τη νέα, super cool εκδοχή του.

Αν θες να μάθεις τα πάντα για το eyeliner, κάνε τώρα κλικ σε αυτό εδώ το link
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by POPxoBeauty (@popxobeauty)

 

Μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκεί για να πειστείς ότι το #reverse(eye)liner έρχεται φέτος για να μείνει. Ολοένα και περισσότερες μακιγιέρ και influencers το έχουν δοκιμάσει, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες. Το trend δίνει μια δραματική, εντυπωσιακή στα μάτια που αξίζει να δοκιμάσουμε με μαύρο, καφέ ή κάποιο άλλο έντονο χρώμα. Η αγαπημένη σου mascara και ένα nude κραγιόν θα ολοκληρώσουν το μακιγιάζ με τον καλύτερο τρόπο κι εσύ θα είσαι πιο όμορφη από ποτέ.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις πώς να κάνεις σωστά το νέο αγαπημένο μας beauty trend

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε πέντε σταθερά μολύβια ματιών στα οποία αξίζει να επενδύσεις αν θες να υιοθετήσεις την τάση.
Πηγή