Σάββατο , 2 Δεκέμβριος 2023

Το 2021 πρέπει να φοράς oversized αξεσουάρ στα μαλλιά σου…

Το 2020 ήταν η χρονιά που φορέσαμε όσο ποτέ άλλοτε αξεσουάρ στα μαλλιά μας. Μας χρειάστηκαν, βέβαια, αν σκεφτείς πως τους περισσότερους μήνες τα κομμωτήρια ήταν κλειστά, μέναμε σπίτι και δεν υπήρχε λόγος να περιποιηθούμε το χτένισμά μας με εργαλεία θερμότητας. Μόνο και μόνο για να είμαστε κάπως φροντισμένες στα Zoom calls με τους συναδέλφους μας βρίσκαμε τη λύση των hair accessories…

Και τι δεν είχαν αυτές οι δύο καραντίνες! Μαλλιά άλουστα, μαλλιά με βγαλμένη ρίζα, μαλλιά φριζαρισμένα. Εκεί έρχονταν τα πολλά και διαφορετικά αξεσουάρ μαλλιών να μας σώσουν. Μη μας πεις κι εσύ πως δεν φόρεσες μία στέκα για να «τιθασεύσεις» τις φύτρες σου, ή δεν έπιασες με ένα scrunchie σε κότσο και αλογοουρά τα μαλλιά σου; Κάπως έτσι αντιμετωπίσαμε όλες τα μαλλιά μας τη χρονιά που έφυγε.

Και περίπου με τον ίδιο τρόπο θα πορευτούμε και το 2021. Όχι, προς Θεού! Τα κομμωτήρια είναι ανοιχτά και θέλουμε να παραμείνουν για να φροντίζουμε την εικόνα και τον εαυτό μας. Τα hair accessories, όμως, ήρθαν για να μείνουν και φέτος επιβάλλεται να είναι oversized.

Ναι! Το 2021 θέλει να φοράμε τεράστια αξεσουάρ μαλλιών, που να τραβούν όλα τα βλέμματα και να κάνουν εντύπωση. Επιστράτευσε, λοιπόν, (η ψώνισε) oversized στέκες με στολίδια ή από βελούδο, τεράστια σατέν scrunchies, φιόγκους και hair clips σε μεγάλο μέγεθος για να στολίσεις τα μαλλιά σου. Δες και μερικές ιδέες στην παρακάτω gallery για το πώς να εντάξεις τα oversized αξεσουάρ μαλλιών στα χτενίσματά σου και γίνε η απόλυτη hair queen του 2021.

Cover photo: @utilite_acessorios

Διάβασε ακόμα: Ορκωμοσία Biden: 12+1 βερνίκια νυχιών στα χρώματα των outfits που επέλεξαν οι Πρώτες Κυρίες


Πηγή