Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ένα αλλιώτικο γαλλικό μανικιούρ θα σου φτιάξει τη διάθεση αυτό το καλοκαίρι

Εδώ στο queen.gr έχουμε μια τεράστια αδυναμία στα νύχια. Πιστεύουμε ότι τα νύχια μας πρέπει να είναι πάντα περιποιημένα, γιατί αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφες, κομψές και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν καθόμαστε σε ησυχία και ψάχνουμε διαρκώς νέα nail trends & art στο Instagram, για να μοιραστούμε μαζί σου τη χαρά μας.

Αυτό, λοιπόν, που φέτος το καλοκαίρι μας ενθουσίασε και θα ξετρελάνει κι εσένα είναι ένα συγκεκριμένο nail art: το rainbow french manicure. Ναι, όπως καταλαβαίνεις και από τις λέξεις, πρόκειται για μια παραλλαγή του κλασικού, γαλλικού μανικιούρ με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και αυτό και μόνο μας κάνει να θέλουμε να το δοκιμάσουμε εδώ και τώρα.

Τα έντονα χρώματα στα νύχια είναι must-have τους καλοκαιρινούς μήνες και δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό, διακριτικό και πάρα πολύ mood-boosting από ένα γαλλικό μανικιούρ με τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Μην ξεχνάς ότι το ουράνιο τόξο είναι σημάδι αισιοδοξίας, χαράς και ελπίδας, και αυτά ακριβώς χρειαζόμαστε αυτήν την περίοδο όσο ποτέ άλλοτε. Γιατί, λοιπόν, να μην τα έχουμε κοιτάζοντας καθημερινά τα νύχια μας;

Αν, λοιπόν, μέχρι τώρα δεν ήξερες τι nail art να κάνεις στην επόμενη επίσκεψη στη μανικιουρίστ σου, στην παρακάτω gallery θα βρεις 10 σχέδια με rainbow french manicure για να γεμίσεις τα άκρα σου και την καθημερινότητά σου με περίσσιο στυλ, χαρά, ελπίδα, αισιοδοξία και χρώμα. Πολύ χρώμα!

Cover photo: @camilacoelho

Διάβασε ακόμα: DIY: Φτιάξε την πιο εύκολη μάσκα για να περιποιηθείς τα φρύδια σου (video)


Πηγή