Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αναρωτιέσαι πώς μυρίζει η ευτυχία; Μυρίζει βανίλια όπως και αυτά τα 10 αρώματα

Ο Ιανουάριος δεν είναι ο πιο χαρούμενος μήνας του χρόνου. Παθαίνουμε post-holiday blues, ο covid μας ταλαιπωρεί, οι κινήσεις μας έχουν περιοριστεί.. Γενικά δεν περνάμε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Μία κάποια θλίψη πλανάται στον αέρα και ψάχνουμε τρόπους για να τη διώξουμε. Εδώ λοιπόν έρχεται η βανίλια για να μας βοηθήσει…

 Σύμφωνα με μελέτες, η βανίλια είναι η μυρωδιά της ευτυχίας. Μην συνοφρυώνεσαι, είναι αλήθεια! Επιστήμονες μελέτησαν τη δράση του αρώματος της βανίλιας στο σώμα και βρήκαν πως έχει το ίδιο (σε μερικές περιπτώσεις και καλύτερο) αποτέλεσμα με τα αντικαταθλιπτικά χάπια. Η βανίλια καταπολεμά τα συμπτώματα της κατάθλιψης και ανεβάζει τη διάθεση άρα είναι πράγματι η μυρωδιά της ευτυχίας.

Είναι αυτή η ωραιότερη μυρωδιά ever; Ναι είναι και μπορείς να τη φορέσεις…

Vanilla lovers

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το ότι αρέσει σε όλους μας ή τουλάχιστον στους περισσότερους. Μιας λοιπόν που έχουμε αυτή τη μικρή, μεθεόρτια κατάθλιψη, μιας που βρέχει και δεν πάμε πουθενά για να μην κολλήσουμε covid, είπαμε να σε βοηθήσουμε (και μαζί να βοηθηθούμε και εμείς) να ανεβάσεις τη διάθεσή σου.

Αναζητήσαμε τα πιο μεθυστικά αρώματα με νότες βανίλιας και θα τα βρεις όλα στην παρακάτω gallery. Υπάρχει ένα για κάθε γούστο και δεν θα βρεις πιο αντιπροσωπευτικές μυρωδιές εκεί έξω, όσο και αν ψάξεις. Κάνε λοιπόν το scroll σου και δες ποιο άρωμα θα σου ανεβάσει τη διάθεση αυτό τον χειμώνα.

Αυτές οι κρέμες σώματος έχουν πιο sexy μυρωδιά και από το πιο αισθησιακό άρωμα


Πηγή