Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτό είναι το μυστικό στο μακιγιάζ της Kendall Jenner για έντονα μάτια

Η Kendall Jenner έχει εξελιχθεί στο ανερχόμενο αστέρι του modeling εδώ και μερικά χρόνια με τις fashion και beauty συνεργασίες με μεγάλους Οίκους Μόδας να διαδέχονται η μία την άλλη. Η αλήθεια είναι ότι βλέποντάς τη με την πρώτη ματιά εντυπωσιάζεσαι τόσο με το υπέροχο κορμί της όσο και με το πανέμορφο πρόσωπό της.

Το 24χρονο μοντέλο έχει πάντα μια απίστευτη λάμψη στο πρόσωπο. Πραγματικά, μπορούμε να πούμε ότι έχει την τέλεια, αλαβάστρινη επιδερμίδα. Αυτό, βέβαια, δεν είναι μόνο αποτέλεσμα καλού μακιγιάζ, αλλά και φροντίδας της επιδερμίδας. Το βασικότερο όλων, όμως, παρατηρώντας το make up της είναι η εκφραστικότητα που έχουν τα μάτια της.

Πέραν από τα φανταστικά καστανά μάτια που έχει η Kendall Jenner, παίζει σημαντικό ρόλο και το μακιγιάζ. Ειδικότερα, πρόσφατα η προσωπική της make up artist, Mary Phillips, αποκάλυψε το απόλυτο μυστικό για τα έντονα, εκφραστικά μάτια της Kendall Jenner και – πίστεψέ μας- μπορείς να το ακολουθήσεις κι εσύ!

Για να αποκτήσει, λοιπόν, το μοντέλο έντονο βλέμμα, η make up artist ξεκινά με μία καφέ σκιά την οποία απλώνει στη ρίζα των βλεφάρων και έπειτα συνεχίζει με μια πιο σκουρόχρωμη καφέ σκιά κατά τον ίδιο τρόπο. Αυτό, όμως, που δίνει ένταση στο βλέμμα είναι το γεγονός ότι βάφει με καφέ μολύβι (όχι μαύρο) σύρριζα τις βλεφαρίδες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κίνδυνος να μουτζουρωθεί, ούτε να χαλάσει η γραμμή. Φυσικά, στο τέλος ολοκληρώνει με αρκετές δόσεις μάσκαρα για να δώσει ακόμη μεγαλύτερο βάθος στο βλέμμα.

Διάβασε ακόμα: So fresh: Το νέο hairlook της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μας αρέσει πολύ


Πηγή