Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτό το άρωμα πρέπει να το μυρίσεις! We have a fever… a Jimmy Choo Fever!

Με τη νέα σεζόν να βρίσκεται in full force, τα λανσαρίσματα είναι καθημερινά και πάρα πολλά. Κάθε μέρα λοιπόν μαθαίνουμε νέα από τον κόσμο της ομορφιάς αλλά ο χρόνος έμοιαζε να σταμάτησε όταν μάθαμε και μυρίσαμε το νέο άρωμα του Jimmy Choo. Λέγεται Fever και απλά μας έχει γίνει εμμονή!

Είναι ένα άρωμα πλούσιο και μεθυστικό αλλά και με μία νότα ανεμελιάς. Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα με κομψές και γοητευτικές νότες από αμύγδαλο και νέκταρ δαμάσκηνου. Ναι, είναι ό, τι πιο ιδιαίτερο έχεις μυρίσει ever!

2

Είναι όπως λένε οι δημιουργοί «η επιτομή της απελευθερωμένης γυναίκας Jimmy Choo, με την αίσθηση της ηδονής» και… Όπως τα αγαπημένα σου χρυσά παπούτσια (Jimmy Choo hopefully), είναι ο τέλειος σύντροφός στη διάρκεια μίας έντονης βραδιάς, γεμάτης υποσχέσεις.

4

Για τη νέα αυτή δημιουργία, οι αρωματοποιοί Nathalie Lorson, με έδρα το Παρίσι, και Honorine Blanc, που ζει στη Νέα Υόρκη, εξερεύνησαν νέες πλευρές του αμύγδαλου και του νέκταρ μαύρου δαμάσκηνου. Σκοπός τους ήταν να δημιουργήσαν το απόλυτο άρωμα για τη γυναίκα που είναι ανεπιτήδευτα σαγηνευτική και μπορεί να ελέγχει η ίδια τη μοίρα της.

BTS Jimmy Choo Fever 26

Το Jimmy Choo Fever έρχεται να συμπληρώσει την συλλογή των γυναικείων αρωμάτων, που αποτελείται κατά βάση από το Jimmy Choo Edp και το Jimmy Choo L’Eau και θα το βρεις ήδη στα καταστήματα… Ακόμα περιμένεις; Κλείσε τον υπολογιστή και πήγαινε να το μυρίσεις! Θα μας ευγνωμονείς…

Διάβασε ακόμα:

Scrunchie το ταπεινό και πώς θα σε σώσει αυτό το φθινόπωρο…

Αυτό το nail trend κάνει comeback την άνοιξη του 19’ αλλά εμείς θα το φορέσουμε από φέτος

More bronze please! 10 bronzers για να κρατήσεις το μαύρισμά σου λίγο ακόμα


Πηγή