Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Δες πώς θα αντιμετωπίσεις την κυτταρίτιδα με σημύδα!

Η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες, ακόμη κι αυτές που προσέχουν τη διατροφή τους και ασκούνται συστηματικά. Εφηβεία, περίοδος εγκυμοσύνης, αυξομειώσεις βάρους, κάπνισμα, διατροφή είναι μερικοί από τους παράγοντες που την επιτείνουν. Και φυσικά, όλες ψάχνουμε τον ιδανικό συνδυασμό καλλυντικών, που θα αντιμετωπίσει τα αίτια και θα βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας μας.

Τα πρωτοποριακά προϊόντα με σημύδα της Weleda (peeling & λάδι σημύδας) είναι ένας πολύτιμος σύμμαχός σε αυτόν τον αγώνα. Η σημύδα συμβάλλει στην απέκκριση των τοξινών και στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών από τον οργανισμό. Η δράση των προϊόντων σημύδας της Weleda είναι διπλή: Προλαμβάνει τη δημιουργία κυτταρίτιδας εκεί που υπάρχει προδιάθεση, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει ουσιαστικά της υφής του δέρματος στα σημεία που έχει ήδη εκδηλωθεί. Δερματολογικές έρευνες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα μετά από χρήση 28 μόλις ημερών.

Επιπλέον, ο αποτοξινωτικός χυμός σημύδας της Weleda γίνεται άλλος ένας πολύτιμος σύμμαχός μας. Με μια θεραπεία 3-6 εβδομάδων η διαδικασία αποτοξίνωσης του οργανισμού ενεργοποιείται με τον πιο φυσικό τρόπο. Ο χυμός σημύδας δρα συμπληρωματικά με το λάδι σημύδας κατά της κυτταρίτιδας, πετυχαίνοντας αποτελέσματα που θα εντυπωσιάζουν πραγματικά. Άμεσα, ορατά, φυσικά και βιολογικά, με τη δύναμη φρέσκων φύλλων σημύδας.


Πηγή