Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Εσύ ξέρεις το μαγικό συστατικό αντιγήρανσης που περιλαμβάνεται στις κρέμες;

Κράτα αυτή τη λέξη στο μυαλό σου και να τη θυμάσαι… Ρετινόλη! Ένα “θαυματουργό” συστατικό που αποτελεί σπουδαία αντιγηραντική ανακάλυψη στην καταπολέμιση των ρυτίδων. Η ρετινόλη σταδιακής αποδέσμευσης προσφέρει μακροπρόθεσμα οφέλη και το booster ρετινόλης λειτουργεί σαν μαγνήτης που ενισχύει τη δεκτικότητα της επιδερμίδας έναντι στα οφέλη της ρετινόλης. Όλα τα παραπάνω μειώνουν τις λεπτές γραμμές και τις βαθιές ρυτίδες, συσφίγγουν και προσφέρουν στην επιδερμίδα ομοιόμορφο τόνο για πιο λαμπερή και νεανική όψη.

Οι εταιρείες καλλυντικών δε σταματούν να μελετούν συνεχώς τη ρετινόλη και να εμπλουτίζουν τις σειρές των προιόντων τους με νέες εξελιγμένες συνθέσεις που στοχεύουν στις ρυτίδες τόσο του προσώπου και του ντεκολτέ, όσο και των ματιών. Μία από αυτές είναι και η η κορυφαία αμερικανική εταιρεία Dr Murad.

Μετά την επιτυχία του Retinol Youth Renewal Serum – #1 σε πωλήσεις προϊόν ρετινόλης στις H.Π.Α- προστίθενται στην ίδια κατηγορία δύο ακόμη νέα προϊόντα, το Retinol Youth Renewal Eye Serum και η Retinol Youth Renewal Night Cream που περιέχουν την Αποκλειστική Τεχνολογία Retinol Tri-Active: Ένα άμεσης δράσης ρετινοειδές επιταχύνει τους μεταβολικούς ρυθμούς των κυττάρων.Το Retinol Youth Renewal Eye Serum βελτιώνει αισθητά όλα τα βασικά σημάδια γήρανσης γύρω από τα μάτια.

Το 93% όσων το δοκίμασαν διαπίστωσαν μείωση στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και το 87% είδαν πιο σφριγηλό το δέρμα τους, αναζωογονημένο και με νεανική όψη. Επιπλέον, περιέχουν το πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία Σύμπλεγμα Marine Kelp που αναζωογονεί, συσφίγγει και φωτίζει ορατά τους μαύρους κύκλους.

Η Retinol Youth Renewal Night Cream περιέχει επίσης Πεπτίδιο-πλούσιο σε εκχύλισμα Κόκκινων Φυκιών που βελτιώνει τη σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος προσφέροντας νεανική και λαμπερή όψη. 

Τα Retinol Youth Renewal Eye Serum και Retinol Youth Renewal Night Cream εντάσσονται στη σειρά Resurgence® με φόρμουλες που αποδεδειγμένα περιποιούνται και καταπολεμούν τα σημάδια γήρανσης.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φεύγεις για τριήμερο; Αυτά είναι τα προϊόντα που θα χρειαστείς στο νεσεσέρ σου!

 


Πηγή