Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το ιδανικό ponytail για κάθε περίσταση

Αδιαμφισβήτητα η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια beauty queen! Σε κάθε εκπομπή της, σε κάθε post στο Instagram της, αλλά και σε κάθε δημόσια εμφάνισή της φροντίζει να μας εντυπωσιάζει με τις επιλογές που κάνει στα μαλλιά και στο μακιγιάζ. Κι αυτό, γιατί δεν μένει σταθερή σε ένα μοτίβο, αλλά της αρέσει πολύ να πειραματίζεται με την εμφάνισή της.

Ειδικά στα χτενίσματα, η Κατερίνα έχει μια αδυναμία. Και τι δεν έχει δοκιμάσει όλα αυτά τα χρόνια που την παρακολουθούμε! Κότσους και πλεξούδες, ίσια και wavy μαλλιά, αλλά και αλογοουρές. Βασικά, πιστεύουμε πως το τελευταίο διάστημα, η ξανθιά παρουσιάστρια έχει δείξει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα ponytails.

Και μας το επιβεβαίωσε και στη σημερινή εκπομπή της. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Ευτυχείτε» εμφανίστηκε σήμερα με χαμηλή αλογοουρά, η οποία πραγματικά αρμόζει σε κάθε περίσταση. Μπορείς να την κάνεις στη δουλειά σου, στον καφέ με την κολλητή σου, ακόμα και σε έναν γάμο ή μία βάπτιση.

Τι έχει, όμως, αυτή η αλογοουρά που την κάνει τέλεια; Έχει χαλαρούς κυματισμούς, όγκο στις ρίζες και το highlight της είναι η σατέν, λευκή κορδέλα με την οποία είναι στερεωμένη. Πάτα το play στα παρακάτω βίντεο για να διαπιστώσεις και μόνη σου πόσο κομψή, εύκολη, αλλά και ξεχωριστή είναι αυτή η αλογοουρά. Στην παρακάτω gallery θα δεις κι άλλα ponytails που έχει κάνει κατά καιρούς η Κατερίνα Καινούργιου για να πάρεις όλο το hairspiration που χρειάζεσαι!

 

Διάβασε ακόμα: 5 μυστικά για να μη σπάνε οι άκρες των μαλλιών σου στον ύπνο


Πηγή