Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η πρώτη boutique Bobbi Brown στην Αθήνα είναι γεγονός!

Ένα από τα αγαπημένα μας beauty brands, η Bobbi Brown, άνοιξε – επιτέλους- την πρώτη boutique της στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στη Γλυφάδα, (στην οδό Άγγελου Μεταξά 35 και Ζησιμοπούλου). Στην ουσία πρόκειται για το πρώτο standalone κατάστημα της διάσημης εταιρίας καλλυντικών στην Ελλάδα, που ήδη αριθμεί 3 corners στα πολυκαταστήματα attica.

Διαθέτοντας μοντέρνα αισθητική με κυρίαρχη την αντίθεση ανάμεσα στο μαύρο και το λευκό, η boutique της Γλυφάδας είναι σχεδιασμένη με βάση τα πρότυπα καταστήματα της Bobbi Brown ανά τον κόσμο, και προσφέρει ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τα How To’s (μαθήματα μακιγιάζ), τις υπηρεσίες για τα φρύδια και τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την περιποίηση της επιδερμίδας – Secret to Perfect Skin. Επίσης διαθέτει τις ολοκληρωμένες σειρές μακιγιάζ και περιποίησης προϊόντων της δημοφιλούς μάρκας καλλυντικών, που λατρεύουν οι απανταχού beauty addicts ανά τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Bobbi Brown εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην σκηνή της ομορφιάς με την Bobbi Brown Essentials το 1991, αλλάζοντας την ιστορία του μακιγιάζ με 10 κραγιόν σε φυσικές αποχρώσεις, που δημιουργήθηκαν για να καλύψουν ένα κενό στην αγορά –του απλού και φυσικού μακιγιάζ. Η φιλοσοφία της Bobbi ήταν απλή: «Οι γυναίκες θέλουν να φαίνονται και να αισθάνονται o εαυτός τους, απλά πιο όμορφες και πιο σίγουρες». Η μοναδική προσέγγισή της στα καλλυντικά ήταν ένα πολυαναμενόμενο δώρο για τις γυναίκες που ήθελαν μια πιο φυσική εμφάνιση, και ως εκ τούτου, τράβηξε την προσοχή της Estee Lauder Companies, η οποία απέκτησε την Bobbi Brown Cosmetics το 1995. Καθώς η μάρκα συνεχίζει να αναπτύσσεται σε παγκόσμιο επίπεδο, το μήνυμα της Bobbi παραμένει το ίδιο όπως και όταν ξεκίνησε το 1991: «Το μυστικό της ομορφιάς είναι απλό: να είσαι ο εαυτός σου»!

 


Πηγή