Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μάθε το αποτελεσματικό κόλπο για να απλώσεις την κρέμα σου σωστά

Εσύ ήξερες πως όσο ακριβή, όσο καλή και αν είναι η κρέμα προσώπου σου, ένα μεγάλο ποσοστό του αν θα σου προσφέρει τα βέλτιστα εξαρτάται από εσένα; Το θέμα δεν είναι μόνο να αγοράσεις ένα αποτελεσματικό προϊόν για να καλύψεις επαρκώς τις ανάγκες της επιδερμίδας σου αλλά να το εφαρμόσεις και σωστά. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Πατρίτσια Πινσό, υπεύθυνη επικοινωνίας κ έρευνας της L’ Οreal Paris. 

«Πάντα πίστευα στη θερμική και μηχανική ενέργεια για την τόνωση των ιστών του δέρματος αλλά δεν το είχα ψάξει επιστημονικά», λέει και συνεχίζει: «Ωστόσο εφάρμοσα κάποια στοιχεία της yoga στην καθημερινή περιποίηση της δικής μου επιδερμίδας, κι έτσι κατάλαβα ότι είχα δίκιο. Πριν απλώσω την κρέμα στο πρόσωπό μου τρίβω με δύναμη τα χέρια μου για να ζεσταθούν. Με αυτόν τον τρόπο η σύνθεση του προϊόντος λιώνει στην κυριολεξία όταν έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα».

«Στη συνέχεια χρησιμοποιώ τον αντίχειρα και τον δείκτη και των δυο χεριών και απλώνω την κρέμα ασκώντας πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου όπως ακριβώς γίνεται και στο μασάζ σιάτσου (shiatsu στα ιαπωνικά σημαίνει πίεση με τα δάχτυλα): στους κροτάφους, ανάμεσα από τα μάτια, δεξιά και αριστερά από την μύτη, πάνω στα ζυγωματικά και στο πηγούνι. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό καθώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου ηρεμούν και η επιδερμίδα δείχνει και είναι πιο λαμπερή, φωτεινή, φρέσκια και ξεκούραστη».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Τι συμβαίνει στο δέρμα σου στις αρχές των 40;


Πηγή