Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Ξέρουμε ποιο είναι το κραγιόν που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη και μας εντυπωσίασε

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η Ελένη Μενεγάκη δε θα πάψει να μας απασχολεί με την παρουσία της. Η αυθεντικότητά της, η αλήθεια της, το χιούμορ της και το ταλέντο της στο φωτογραφικό και τηλεοπτικό φακό είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που την κρατούν ψηλά στις καρδιές των θαυμαστών της. Ακόμα και τώρα που αποφάσισε να απομακρυνθεί για λίγο από τα τηλεοπτικά πλατό.

Γιατί σου τα λέμε όλα αυτά; Διότι μόλις χθες η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο υπέροχες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με κομψό και όμορφο μακιγιάζ και προκαλεί… πανικό. Τον πανικό, μάλλον, προκαλεί το φανταστικό κραγιόν της, για το οποίο η Ελένη δεν έδωσε απολύτως καμία πληροφορία, αλλά εμείς ψάχνοντας νομίζουμε πως… το βρήκαμε.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Πως σας φαίνεται το μακιγιάζ μου ? #eleni

A post shared by @ elenimenegaki on

Όπως βλέπεις παρακάτω, πρόκειται για ένα κραγιόν σε berry απόχρωση και εμείς πιστεύουμε ότι ανήκει στο brand Charlotte Tilbury. Ειδικότερα, πρέπει να είναι το K.I.S.S.I.N.GPILLOW TALK INTENSE και στο δείχνουμε ευθύς αμέσως.

 

Το θέμα, όμως, είναι πως τα προϊόντα του συγκεκριμένου brand δεν έρχονται στην Ελλάδα, αλλά… δεν υπάρχει λόγος να δυσανασχετείς για αυτό. Στην παρακάτω gallery βρήκαμε για σένα πέντε αντίστοιχα κραγιόν, τα οποία μπορείς να κάνεις δικά σου βάζοντάς τα απλώς στο ηλεκτρονικό σου καλάθι. Κι αν αναρωτιέσαι πού θα τα χρησιμοποιείς τώρα- εν μέσω lockdown-, η απάντηση είναι εύκολη: στα zoom meetings που σίγουρα κάνεις σε καθημερινή βάση με τους συνεργάτες σου.

Διάβασε ακόμα: Το αγαπημένο beauty προϊόν της βασιλικής οικογένειας κοστίζει κάτω από 10€




Πηγή