Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Οι Γαλλίδες έχουν ένα top μυστικό ομορφιάς! Το ήξερες;

Πατάνε γερά στις ψηλοτάκουνες γόβες τους, περπατούν όλη μέρα με άνεση στους παριζιάνικους δρόμους και είναι πάντα στυλάτες, κομψές και αεράτες όσο βεβαρημένο και αν είναι το πρόγραμμά τους, όσο τρέξιμο και αν ρίχνουν να τα προλάβουν όλα! Αυτές είναι οι γνήσιες Γαλλίδες!

Και τώρα θα μου πεις… μπορεί να νιώθεις και εσύ πως βρίσκεσαι σε παρόμοια κατάσταση άρα δεν έχεις καμία διαφορά από εκείνες! Θα σε προλάβω και θα σου πω ότι… πλανάσαι πλάνην οικτράν φίλη μου! Οι Γαλλίδες γυρνούν στο σπίτι τους λίγο πιο ξεκούραστες σε σχέση με εσένα... την επόμενη ημέρα μπορούν και πάλι να ανέβουν στα ψηλά τους παπούτσια με την ίδια χαρά και ασφάλεια, ενώ εσύ (και εγώ επίσης) θέλουμε τουλάχιστον δύο μέρες να συνεφέρουμε τα κουρασμένα, πρησμένα μας πόδια.

Όχι δεν έχουν μαγικό ραβδί… ούτε είναι υπερφυσικά cartoons! Απλά έχουν την Κορσική!

-Θα μου απαντήσεις και εμείς ολόκληρες Κυκλάδες (so what??) Στο γαλλικό αυτό νησί όμως καλλιεργείται εδώ και αιώνες το κίτρο, ένας καρπός πρόγονος του λεμονιού και του λάιμ, φημισμένος για τις αντιοξειδωτικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες. Αυτό το θαυματουργό συστατικό λοιπόν, περιλαμβάνεται στην διάσημη κρέμα Cedraflon την οποία καμία Γαλλίδα δεν αποχωρίζεται από την τσάντα της, το σπίτι της, τη ζωή της γενικότερα! Την εφαρμόζουν ανά πάσα στιγμή της καθημερινότητάς τους, το βράδυ πριν κοιμηθούν και το επόμενο πρωί απλά πετούν!

Ηρέμησε! Μην ψάχνεις αεροπορικά εισιτήρια για Παρίσι… η Cedraflon υπάρχει πλέον και στην Ελλάδα. Oui ma chérie! Διαθέσιμη σε όλα τα φαρμακεία! Και εγώ μια τρελά απαιτητική μέρα σαν τη χθεσινή (που ίσως έτρεχα λίγο περισσότερο σαν τον Θανάση Βέγγο παρά σαν τις Γαλλίδες…) πήγα κατευθείαν να την αγοράσω και να την δοκιμάσω.

Image

“Crash test” : Ανάλαφρη δροσερή υφή που απορροφάται άμεσα. Πολύ βασικό στοιχείο δε νομίζεις;  Η δροσιά που θα νιώσεις οφείλεται στο μοναδικό συνδυασμό του κίτρου Κορσικής και της μέντας.

Image 3

-Άμεση μείωση της αίσθησης βάρους και κούρασης των ποδιών

-Υπέροχο αίσθημα χαλάρωσης

-Δέρμα λείο, απαλό, ενυδατωμένο

-Άμεση ξεκούραση και αναζωογόνηση στα κουρασμένα πόδια

Δηλώνω πλέον ενθουσιασμένη Ελληνίδα και όχι Γαλλίδα! Merci Cedraflon!

Image 4

 


Πηγή