Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ο απόλυτος, βαθύς καθαρισμός που θα μεταμορφώσει την επιδερμίδα σου!

Μπορεί το Καλοκαίρι να είναι η αγαπημένη σου εποχή, ωστόσο, γνωρίζεις καλά ότι η ζέστη και ο καυτός ήλιος μπορούν να βλάψουν την επιδερμίδα σου. Τώρα, λοιπόν, που έχεις «μπει» ή πλησιάζεις κι εσύ τα πρώτα «-άντα», ανησυχείς περισσότερο για το δέρμα και την ομορφιά σου και πολύ καλά κάνεις! Γνωρίζεις, όμως, ποιος είναι ο σωστός τρόπος να τη φροντίζεις;

Επειδή το υπέροχο ελληνικό Καλοκαίρι πλησιάζει, αξίζεις να μάθεις μερικά tips τα οποία θα αποδειχθούν σωτήρια για την επιδερμίδα σου αυτή τη σεζόν και θα σε βοηθήσουν χαρίζεις κάθε μέρα στο πρόσωπό σου επαγγελματική περιποίηση… από το σπίτι σου!

Κάνε βαθύ, ενζυμικό καθαρισμό στο σπίτι σου

Η περιποίηση της επιδερμίδας σου ξεκινά με έναν βαθύ καθαρισμό. Οι ρύποι, η σκόνη και τα βακτήρια «φράζουν» τους πόρους του δέρματός σου για αυτό και είναι σημαντικό να το κρατάς υγιή και λαμπερό. Ο σωστός καθαρισμός θα συμβάλλει ακόμη στην προετοιμασία της επιδερμίδας για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή οποιουδήποτε προϊόντος ομορφιάς.

Από τα διάφορά προϊόντα καθαρισμού, εμείς ξεχωρίσαμε το Derma Pro της Arcaya που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τον στόχο σου φέτος το Καλοκαίρι. Με το Derma Pro κάνεις ενζυμικό καθαρισμό, όπως αυτός που θα σου προσέφερε ένα καλός δερματολόγος, αλλά από την άνεση του σπιτιού σου. Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό της επιδερμίδας με κολλαγόνο και βιολογικά ένζυμα από παπάγια, ανανά και κολοκύθα, ο οποίος είναι κατάλληλος για κάθε τύπο δέρματος. Βάλε στη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς σου το Derma Pro και δες την επιδερμίδα σου να μεταμορφώνεται στην πιο όμορφη εκδοχή της. Φυσικά, το προτιμούμε διότι -μεταξύ άλλων- είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει parabens!

Μάθε τις σωστές κινήσεις

Ναι, έχει μεγάλη σημασία να προσφέρεις στο δέρμα σου βαθύ καθαρισμό, ωστόσο, είναι εξίσου σημαντικό να μάθεις να το κάνεις σωστά. Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχουν συγκεκριμένες κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Φρόντισε να εφαρμόζεις το Derma Pro το βράδυ (έως και τρεις φορές την εβδομάδα) σε στεγνό δέρμα με τις άκρες των δαχτύλων σου, κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

Άφησε το να δράσει να ένα λεπτό και στη συνέχεια φρόντισε να κάνεις πάλι απαλό μασάζ στο δέρμα σου με τις βρεγμένες άκρες των δαχτύλων σου. Ολοκλήρωσε τον καθαρισμό, ξεπλένοντας το πρόσωπό σου με άφθονο νερό.

3.acraya

Πες «ναι» στα serum και τις αμπούλες ομορφιάς

Ξέρεις, ακόμη, πως το Καλοκαίρι η επιδερμίδα σου αφυδατώνεται πιο εύκολα και εσύ οφείλεις να την κρατάς φρέσκια και ενυδατωμένη. Πώς μπορείς να το πετύχεις; Χρησιμοποιώντας ένα καλό serum και αμπούλες ομορφιάς για ενυδάτωση μακράς διαρκείας και «κλείδωμα» της υγρασίας στην επιδερμίδα.

Ξέρεις, ακόμη, πως το Καλοκαίρι η επιδερμίδα σου αφυδατώνεται πιο εύκολα και εσύ οφείλεις να την κρατάς φρέσκια και ενυδατωμένη. Πώς μπορείς να το πετύχεις; Χρησιμοποιώντας ένα καλό serum και αμπούλες ομορφιάς για ενυδάτωση μακράς διαρκείας και «κλείδωμα» της υγρασίας στην επιδερμίδα, όπως οι αμπούλες Hyaluron+ της Arcaya! Αναζήτησε στην Arcaya δραστικές αμπούλες με υαλουρονικό οξύ, καθαρό κολλαγόνο για σύσφιξη και βιταμίνη C για ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

Απόκτησε juicy χείλη

Ένα λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες είναι πως ξεχνούν να φροντίζουν τα χείλη τους. Φέτος το Καλοκαίρι, λοιπόν, εσύ κάνε τα ενυδατωμένα χείλη προτεραιότητά σου! Υπάρχουν ειδικές αμπούλες ομορφιάς που μπορούν να σε βοηθήσουν να επιτύχεις τον στόχο σου για ενυδάτωση, λείανση των λεπτών γραμμών και γέμισμα της χειλικής περιοχής, όπως οι Volume Lips.

Γίνε ο… Pro της επιδερμίδας σου!

Έμαθες, λοιπόν, ότι μπορείς να φροντίσεις την επιδερμίδα σου σαν επαγγελματίας από το σπίτι σου. Με σύμμαχό σου το Derma Pro θα δεις αυτό το Καλοκαίρι το δέρμα σου να επανέρχεται στην αρχική μορφή του, την ικανότητα απορρόφησής των προϊόντων ομορφιάς να αυξάνεται και την επιδερμίδα σου να αποκαλύπτεται καθαρή, ομοιόμορφη διαυγής και εξαιρετικά φωτεινή!

Δοκίμασέ το και δες άμεσα τα οφέλη!

 4.acraya

Πού θα βρεις το Derma Pro:

Θα το βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία  σε όλη την Ελλάδα. Περισσότερα στο http://www.arcaya.gr/

Follow ARCAYA on:

Facebook @arcayagreece  

Instagram arcaya_greece


Πηγή