Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τα Χριστούγεννα θέλουν κόκκινο κραγιόν και μαύρο eyeliner! Inspo η Rosie Huntington-Whiteley

Βρισκόμαστε μια ανάσα από την ημέρα των Χριστουγέννων και είναι λογικό οι προετοιμασίες να έχουν πάρει «φωτιά». Ψώνια στο supermarket, αλλά και shopping για ρούχα, αξεσουάρ και καλλυντικά βρίσκονται ανάμεσα στις «υποχρεώσεις» που έχεις να φέρεις εις πέρας αυτές τις μέρες.

Πριν, ωστόσο, πας για beauty shopping, πρέπει να είσαι διαβασμένη. Να δεις τι μακιγιάζ θα κάνεις τις γιορτινές μέρες, ώστε να αγοράσεις και τα σωστά καλλυντικά. Εγώ, λοιπόν, κάνοντας scroll στο Instagram βρήκα το απόλυτο Xmas μακιγιάζ, το οποίο έκανε η Rosie Huntington-Whiteley: κόκκινο κραγιόν, μαύρο eyeliner και λευκό μολύβι ματιών στην κόγχη. Τέλειο;

Party Season Goals! Το πράσινο eyeliner είναι must τα φετινά Χριστούγεννα – Inspo η Hailey Bieber

Το Xmas make up look της Rosie HuntingtonWhiteley

Η Rosie Huntington-Whiteley πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με το πιο WOW make up look, που είναι ιδανικό για τα Χριστούγεννα.

Πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ της, όπως θα δεις κι εσύ, είναι το κόκκινο κραγιόν, όμως οι υπόλοιπες λεπτομέρειες, πραγματικά απογειώνουν το look της.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Ειδικότερα, το μοντέλο συνδύασε το κόκκινο κραγιόν με λεπτή γραμμή μαύρου eyeliner, σκιές σε γήινες αποχρώσεις, λευκό μολύβι εσωτερικά στο κάτω βλέφαρο (που έδινε και λάμψη στο βλέμμα), αρκετές στρώσεις μάσκαρα, highlighter στα μήλα και τονισμένα, πλούσια φρύδια.

Όσο για τα μαλλιά και τα νύχια της; Ο sleek κότσος και το all-time classic γαλλικό μανικιούρ της ήταν… η επιτομή της κομψότητας.

Πώς θα φορέσεις σωστά κι εσύ το κόκκινο κραγιόν

Για να απλωθεί τέλεια το κόκκινο κραγιόν στα χείλη σου θα πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω super duper μυστικά!

#1 Κάνε scrub χειλιών

Ανακάτεψε ζάχαρη με ελαιόλαδο και κανέλα, τρίψε απαλά τα χείλη σου και ξέπλυνε καλά. Η ζάχαρη θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, η κανέλα θα ενισχύσει την κυκλοφορία στην περιοχή των χειλιών κάνοντάς τα πιο ζουμερά και το ελαιόλαδο θα τα ενυδατώσει σε βάθος.

#2 Μην ξεχάσεις το μολύβι χειλιών

Για να είναι τέλειο το κόκκινο κραγιόν σου θα πρέπει πρώτα να σχηματίσεις τα χείλη σου με ένα κόκκινο μολύβι χειλιών. Αν θέλεις, χρωμάτισε με το μολύβι και τα χείλη σου για ένα πιο σταθερό αποτέλεσμα.

#3 Ώρα για το κόκκινο κραγιόν

Άπλωσε τώρα στα χείλη σου το κόκκινο κραγιόν και με ένα χαρτομάντηλο αφαίρεσε την περιττή ποσότητα. Έτοιμη.

Wait! Μη φύγεις! Στην gallery θα βρεις τέλεια κόκκινα κραγιόν, αλλά και λευκά μολύβια για να… δώσεις στο βλέμμα σου άλλη διάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα Χριστούγεννα σημαίνουν αλλαγές! Η Zendaya έκανε καρέ – 10 καρέ για να διαλέξεις κι εσύ

Copy the… beauty look! Λαμπερά μαλλιά και τονισμένα φρύδια σαν της Δανάης Παππά




Πηγή