Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τι κι αν έρχεται ο χειμώνας; Το αντηλιακό είναι must (+10 για να διαλέξεις)

Όχι δεν έχω χάσει την αίσθηση του χρόνου. Ξέρω πολύ καλά ότι είμαστε στα τέλη Οκτώβρη και πως όπου να΄ ναι έρχεται ο χειμώνας. Θα μου πεις, όμως… Γιατί μου μιλάς για αντηλιακό; Διότι το αντηλιακό είναι το must-have προϊόν που πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σου και στη ρουτίνα ομορφιάς σου κάθε εποχή. 

Αντηλιακό πρέπει να φοράς κάθε μα κάθε μέρα, ανεξαρτήτως εποχής, αν θέλεις πάντα να έχεις επιδερμίδα λαμπερή, υγιή και χωρίς λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

8 τροφές που δρουν σαν αντηλιακό και σε προστατεύουν

Αντηλιακό και τον χειμώνα; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ

Το ήξερες πως η επιβλαβής UV ακτινοβολία μπορεί να διαπεράσει ακόμα και τα σύννεφα, αλλά και τα τζάμια του δωματίου σου; Κι όμως! Και έτσι… στα «κλεφτά» μπορεί να εισχωρήσει στα κύτταρα της επιδερμίδας σου προκαλώντας ζημιά και οδηγώντας σε πρόωρη γήρανση.

via GIPHY

Με άλλα λόγια, ακόμα και τον χειμώνα ο ήλιος μπορεί να τρυπώσει στο δέρμα σου στερώντας σου τη σφριγηλή και νεανική επιδερμίδα.

Στην πράξη, λοιπόν, αυτό σημαίνει πως κάθε μα κάθε μέρα, με ήλιο, βροχή, συννεφιά, με κάθε καιρική συνθήκη (αν θες super επιδερμίδα), πρέπει να απλώνεις αντηλιακό στο πρόσωπό σου.

Αντηλιακό για κάθε ανάγκη!

Φυσικά, δεν θα σε άφηνα έτσι! Έχω κάνει την έρευνά μου κι έχω βρει για εσένα 10 φανταστικά αντηλιακά. Δεν είναι, όμως, ό,τι κι ό,τι. Το κάθε αντηλιακό προσώπου που έχω βρει ανταποκρίνεται και σε διαφορετική ανάγκη της επιδερμίδας.

Έχεις ξηρό δέρμα ή δέρμα με τάση ακμής; Έχεις λιπαρή επιδερμίδα; Όποια κι αν είναι η ανάγκη του δέρματός σου, να είσαι σίγουρη πως θα βρεις το κατάλληλο αντηλιακό για εσένα στην παρακάτω gallery!


Πηγή