Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Το μυστικό για τέλεια μαλλιά «κρύβεται» στη Φύση

Πριν από λίγο καιρό διάβασα στο Διαδίκτυο ένα άρθρο για τη σημασία που διαδραματίζουν -από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα- τα μαλλιά στην ψυχολογία μιας γυναίκας και ένιωσα ότι το κείμενο αυτό είχε γραφτεί για εμένα και τις φίλες μου.

Κακή διάθεση και χαμηλή αυτοπεποίθηση. Αυτά τα δύο συναισθήματα χαρακτηρίζουν, ως επί το πλείστον, το πώς αισθάνονται πολλές γυναίκες όταν φεύγουν από το σπίτι τους με τα μαλλιά τους σε άσχημη κατάσταση. Γιατί; Διότι πολύ απλά τα πλούσια και όμορφα μαλλιά εκπέμπουν αισθησιασμό, λάμψη και σε πολλές περιπτώσεις βγάζουν προς τα έξω την προσωπικότητα μιας γυναίκας.

Αφού μελέτησα το άρθρο, λοιπόν, πλησίασα τον καθρέφτη μου και έριξα μια ματιά στα δικά μου μαλλιά. Και όχι, δεν είχαν μια καλή μέρα! Για την ακρίβεια, ήταν θαμπά, αδύναμα και είχαν μια λιπαρή όψη, παρά το γεγονός ότι είχα λουστεί το προηγούμενο βράδυ. Έπειτα από την -ομολογουμένως- μεγάλη αυτή απογοήτευση, άρχισα να αναζητώ νέους τρόπος και προϊόντα για να «επαναφέρω» τα μαλλιά μου και μαζί με αυτά να ανεβάσω λίγο τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή μου και τους βρήκα!

Για να υποδεχτείς κι εσύ, λοιπόν, τη νέα σεζόν με όμορφα μαλλιά, αποφάσισα να σου αποκαλύψω το δικό μου «ταξίδι» ομορφιάς και να σου δώσω μερικά σημαντικά tips για να εντοπίσεις εύκολα το σαμπουάν και το conditioner  που αξίζει να έχεις στο μπάνιο σου εδώ και τώρα.

Εμπιστεύσου τη Φύση

Η πρώτη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να εμπιστευτείς τη Φύση. Κάνε την αρχή και προσπάθησε να επιλέγεις από εδώ και στο εξής προϊόντα που περιέχουν συστατικά 100% από φυσική προέλευση. Είναι σημαντικό να περιορίσεις -όσο περισσότερο μπορείς -τις βλαβερές ουσίες που βάζεις σπίτι και κυρίως, στο σώμα σου. Βρες, λοιπόν, προϊόντα με συστατικά εμπνευσμένα από τη Φύση, τα οποία δεν περιέχουν σιλικόνες και τεχνητά χρώματα. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα που έκανα εγώ προτού καταλήξω στα σωστά προϊόντα.

Εντόπισε το πρόβλημα

Το δεύτερο βήμα μου ήταν να εντοπίσω την «πηγή» του προβλήματος και το ίδιο αξίζει να κάνεις κι εσύ. Γιατί αισθάνεσαι ότι τα μαλλιά σου δεν είναι όμορφα; Πώς θα ήθελες να ήταν; Ποιο είναι το μεγαλύτερο ζήτημα που σε απασχολεί; Να θυμάσαι ότι για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα, πρέπει να επιλέξεις την κατάλληλη σειρά προϊόντων για τον τύπο μαλλιών σου. Εγώ, πάντως, ήθελα να απαλλαγώ από τον «εφιάλτη» της ψαλίδας!

«Σερφάροντας», λοιπόν, στο Διαδίκτυο, έμαθα ότι στη Φύση «κρύβονται» τα μυστικά για πολλά από τα προβλήματα που με απασχολούσαν αναφορικά με τα μαλλιά μου -και όχι μόνο. Για παράδειγμα, το μέλι θρέφει και προσφέρει δύναμη στα αδύναμα μαλλιά, ενώ το Moroccan Argan Oil (ένα προϊόν το οποίο λατρεύουν και χρησιμοποιούν οι stars του Χόλιγουντ) επανορθώνει και ενυδατώνει τις τρίχες! Εσύ γνώριζες ότι η λεβάντα θα δώσει στα μαλλιά σου την πυκνότητα που θέλεις; Μήπως είχες διαβάσει ότι η γνωστή σε όλες μας Aloe Vera μπορεί να σε βοηθήσει στη «μάχη» κατά της ψαλίδας;

Απόλαυσε τις… Nature Moments στιγμές σου

Επειδή, όπως έγραψα, έψαχνα με γνώμονα τα φυσικά προϊόντα, δεν άργησα να ανακαλύψω τη νέα μάρκα περιποίησης μαλλιών από τον Schwarzkopf, με συστατικά εμπνευσμένα από τη Φύση: Το Nature Moments!

Τα προϊόντα της νέας σειράς Nature Moments περιέχουν συστατικά 100% από φυσική προέλευση, χωρίς σιλικόνες και τεχνητά χρώματα, ενώ (αυτό που έψαχνα, δηλαδή). Το μυστικό των Nature Moments «κρύβεται» στη μοναδική σύνθεσή τους καθώς συνδυάζουν τους πολύτιμους θησαυρούς της φύσης με την υπογραφή του Schwarzkopf.

Λούσιμο και… έμπνευση!

Πήρα, λοιπόν, τα Nature Moments, έλουσα τα μαλλιά μου και αμέσως… εμπνεύστηκα να σου γράψω για τα προϊόντα που ανακάλυψα! Ναι, είδα μεγάλη διαφορά στα μαλλιά μου από το πρώτο κιόλας λούσιμο, ενώ όλη την μέρα δεν σταμάτησα να μυρίζω το υπέροχο άρωμά τους, να τα καμαρώνω με την πρώτη ευκαιρία σε κάθε καθρέφτη και να τα χαίρομαι! Τι επέλεξα; Αφού με ταλαιπωρεί η ψαλίδα, η πρώτη μου δοκιμή με τα προϊόντα Nature Moments ήταν -φυσικά- με το σαμπουάν και το conditioner που περιέχουν Λάδι Ελιάς και Aloe Vera.

Πες μου τι τύπο μαλλιών έχεις, να σου πω ποια σειρά να πάρεις

Για να βρεις κι εσύ τη σειρά περιποίησης μαλλιών που σου ταιριάζει, δες τα συστατικά των Nature Moments και κάνε την επιλογή σου.

Δύναμη και θρέψη με Honey Elixir & Barbary Fig Oil

To Ελιξίριο του Μελιού είναι πολύτιμος «θησαυρός», γνωστός για τις θρεπτικές και μαλακτικές του ιδιότητες, ενώ το Έλαιο Σύκου, πλούσιο σε βιταμίνες και λιπαρά οξέα, παρέχει ευεργετικές ιδιότητες στα μαλλιά. Η θρεπτική σύνθεσή του είναι σχεδιασμένη για λεπτά και εύθραυστα μαλλιά. Ενδυναμώνει τη δομή της τρίχας, προσφέρει στα μαλλιά την απαραίτητη θρέψη και βοηθά στην πρόληψη μελλοντικών φθορών.

nature s1 copy

 

natures2

Καταπολέμησε την ψαλίδα με Mediterranean Olive Oil  & Aloe Vera

Το Λάδι Ελιάς είναι ένα μυστικό ομορφιάς, γνωστό για τις θρεπτικές και μαλακτικές ιδιότητες του. Η Αλόη είναι ένα από τα πιο πολύτιμα φυτά που μας χαρίζει η Φύση και είναι πλούσια σε αμινοξέα, βιταμίνη Α, C, φολλικό οξύ, ενώ έχει χαρακτηριστεί και ως «πηγή νεότητας». Η έντονα περιποιητική σύνθεσή του είναι σχεδιασμένη για απείθαρχα μαλλιά με ψαλίδα. Παράλληλα, τιθασεύει το φριζάρισμα, μειώνει το σπάσιμο της τρίχας και βοηθά στην πρόληψη δημιουργίας ψαλίδας.

nature psalida

 

Επανόρθωση και ενυδάτωση με Moroccan Argan Oil & Macadamia Oil

Το Έλαιο Argan αποκαλείται ως «υγρό χρυσάφι», χάρη στις ευεργετικές του επιδράσεις στα μαλλιά. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και Βιταμίνη Ε. Το Έλαιο Macadamia είναι ένα φυτικό έλαιο με ελαφριά υφή, που απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει λιπαρότητα στην επιδερμίδα. Εδώ και αιώνες, αυτά τα έλαια χρησιμοποιούνται στην περιποίηση μαλλιών, προσφέροντας πολύτιμες επανορθωτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Η μη λιπαρή, θρεπτική σύνθεσή του είναι σχεδιασμένη για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Επανορθώνει βαθιά τα ταλαιπωρημένα μαλλιά και θρέφει την τρίχα από το εσωτερικό της.

nature gold

 

Όγκος και πυκνότητα με Provence Herbs & Lavender

Εδώ και αιώνες, τα βότανα και η λεβάντα χρησιμοποιούνται από τις γυναίκες σε τελετουργίες ομορφιάς. Μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των μαλλιών, προσφέροντας όγκο και πυκνότητα στα μαλλιά. Η ελαφριά σύνθεσή του με το καταπραϋντικό άρωμα φρεσκάδας είναι σχεδιασμένη για λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο. Καθαρίζει χωρίς να βαραίνει και κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά, με όγκο από τις ρίζες έως τις άκρες.

nature ogkos

 

 

Προστασία χρώματος και λάμψη με Succulent Raspberry & Sunflower Oil

To Succulent Raspberry (Βατόμουρο) είναι ένα από τα πιο γνωστά μούρα που χαρίζει λάμψη και προστασία χρώματος στα μαλλιά. Το Sunflower Oil, είναι το χρυσό ελιξίριο που προέρχεται από το λουλούδι του ήλιου και είναι γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες. Η περιποιητική σύνθεσή του που προστατεύει το χρώμα είναι σχεδιασμένη για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά. Προστατεύει το χρώμα, θρέφει τα μαλλιά και ξαναζωντανεύει τη λάμψη.

 

nature rasberry

 

To Nature Moments θα εμπνεύσει τις καλύτερες στιγμές σου. Δοκίμασέ το και άσε τη Φύση να «δουλέψει» για εσένα και τα μαλλιά σου!

 

 


Πηγή