Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Το nail art της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θυμίζει τις χρωματιστές κορδέλες της ρυθμικής γυμναστικής

Λίγο πριν το Πάσχα όλες βρισκόμασταν σε έναν δημιουργικό πανικό για να είναι όλα στην εντέλεια και- βέβαια- για να είμαστε περιποιημένες από την κορυφή ως τα νύχια. Πήγαμε στο κομμωτήριο για να κάνουμε ένα εορταστικό χτένισμα, το μακιγιάζ μας είχε πρωταγωνιστή το κόκκινο κραγιόν, ενώ και τα νύχια μας στο ίδιο mood κινήθηκαν.

Σίγουρα κι εσύ διάλεξες ένα nail art με βασικό το κόκκινο χρώμα για να είσαι άκρως γιορτινή ή με σχέδια, όπως τα πασχαλινά αυγά, οι πεταλούδες και οι πασχαλίτσες, που παρέπεμπαν στο Πάσχα. Και όπως είναι φυσικό, τώρα αναζητάς το επόμενο nail art σου που θα σε βάλει για τα καλά… σε καλοκαιρινή διάθεση. Που θα προσθέσει χρώμα στην εμφάνισή σου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λοιπόν, είναι αυτή που θα σου δώσει όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Pop Up στον ALPHA επισκέφθηκε τη μανικιουρίστ της και έκανε ένα σχέδιο στα νύχια, το οποίο μας… θύμισε τα παιδικά μας χρόνια. Τότε που κάναμε ρυθμική γυμναστική και ενόργανη. Ναι, καλά κατάλαβες! Το nail art της Ηλιάνας είναι εμπνευσμένο από την κορδέλα των αθλητριών της ρυθμικής γυμναστικής και είναι απλά υπέροχο και πολύχρωμο.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις πως τα νύχια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έχουν μια ροζ-nude βάση και καμπυλωτές γραμμές σε πολλά και διαφορετικά χρώματα, όπως ακριβώς και η χρωματιστή κορδέλα που χρησιμοποιούν οι αθλήτριες της ρυθμικής και της ενόργανης. Πραγματικά, πρόκειται για ένα αρκετά εύκολο nail art, το οποίο μπορείς να κάνεις και μόνη σου στο σπίτι. Άσε που είναι και super καλοκαιρινό με τα τόσο φωτεινά χρώματα που διαθέτει. Τι λες; Μήπως αυτή να είναι η επόμενη επιλογή για το μανικιούρ σου;

Διάβασε ακόμα: 5+1 hacks για να απογειώσεις τα σγουρά μαλλιά σου


Πηγή