Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τρέμε Kylie! Ο Kanye βγάζει τη δική του σειρά μακιγιάζ!

Άξια διάδοχος της Kim, (που πριν χρόνια μύησε εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο στο contouring), η Kylie είναι αυτή τη στιγμή, η beauty queen της οικογένειας Jenner- Kardashian. Με τα lip kits να γίνονται sold out μέσα στα πρώτα λεπτά κυκλοφορίας τους, η 19χρονη έχει δει τους τραπεζικούς της λογαριασμούς να αυξάνονται κατά πολλά μηδενικά μέσα σε λίγα λεπτά.

Κι όλα αυτά ήταν δεδομένα μέχρι που διαβάσαμε για το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Kanye. Εκτός από ράπερ, σχεδιαστής και επιχειρηματίας, ο σύζυγος της Kim σύμφωνα με δημοσίευμα του tmz.com ετοιμάζει τη δική του σειρά καλλυντικών, η οποία θα έχει το όνομα «Donda» (Ένας φόρος τιμής στη μητέρα του, την οποία «έχασε» ξαφνικά το 2007).

Η beauty σειρά θα περιλαμβάνει αρώματα, λοσιόν, προϊόντα μακιγιάζ και άλλα καλλυντικά προϊόντα. Donda, φυσικά, είναι ένας φόρος τιμής στη μητέρα του, ο οποίος απεβίωσε με τραγικό τρόπο το 2007.

0222 kanye west donda company chart twitter 6
Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Kanye κάνει ένα επιχειρηματικό βήμα προς το beauty κόσμο. Το 2009 είχε συμφωνήσει για την κυκλοφορία μίας σειράς αρωμάτων με το brand Parlux, κάτι που στο τέλος δεν ευόδωσε.

Δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία για το πότε η «Donda» θα λανσαριστεί στην αγορά. Η Kylie τι έχει να πει για όλα αυτά; Θα συμβουλεύσει ή θα δει ως απειλή αυτή την κίνηση του Kanye; Ο χρόνος θα δείξει!

 


Πηγή