Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
3 μικρά μυστικά για να βγάζεις τα φρύδια σου χωρίς να πονάς!

3 μικρά μυστικά για να βγάζεις τα φρύδια σου χωρίς να πονάς!

Μπορεί να φαίνεται από τα πιο εύκολα και ανώδυνα πράγματα στον beauty κόσμο, όμως στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο… Το να «βγάζεις» τα φρύδια σου μόνη σου, εκτός του οτι θέλει τη σωστή τεχνική- αν δεν είσαι σίγουρη, εμπιστεύσου τον ειδικό- απαιτεί κάμποση ώρα μπροστά στον καθρέφτη και φυσικά αρκετή ανοχή στον πόνο!

 

Αν, λοιπόν, κάθε φορά που πιάνεις το τσιμπιδάκι στα χέρια σου, σκέφτεσαι οτι άλλο ένα μαρτύριο ξεκινά, τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις 3 συμβουλές για να κάνεις λιγότερο επώδυνη την όλη διαδικασία!

 
#1. Βρες το σωστό εργαλείο
Κατά το : “Πού πάς στον πόλεμο χωρίς τα όπλα, στο χειρουργείο χωρίς νυστέρι, στο σχολείο χωρίς στυλο” συμπληρώνω, “Πού πας να βγάλεις τα φρύδια σου χωρίς το κατάλληλο τσιμπιδάκι;” Είναι το πρώτο και πιο βασικό πράγμα που πρέπει να έχεις. Επένδυσε σε ένα καλό τσιμπιδάκι που θα είναι αιχμηρό στην άκρη, έτσι ώστε να πιάνει και την παραμικρή τριχούλα, μειώνοντας έτσι τις φορές που θα χρειαστεί να επιμείνεις σε ένα σημείο.

 
#2. Χρησιμοποίησε σωστά τα χέρια σου

 

Κάν’ το σωστά: Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου, προκειμένου να τεντώσεις και να τραβήξεις ελαφρά – το τονίζω- το δέρμα στην περιοχή κάτω από τα φρύδια. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις να τραυματίσεις το δέρμα σου σε άλλα σημεία και θα κάνεις πιο γρήγορη την αφαίρεση.

 

 

#3. Παγωμένο μυστικό
Αν πάλι ο πόνος είναι ανυπόφορος… Μια γρήγορη εναλλακτική για να μην πονάς, είναι να περνάς για μερικά λεπτά, ένα παγάκι πάνω από τα φρύδια σου λίγο πριν ξεκινήσεις να τα βγάζεις με το τσιμπιδάκι. Ίσως χρειαστεί να επαναλάβεις τη διαδικασία πολλές φορές μέχρι να τελειώσεις!

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr