Τετάρτη , 1 Φεβρουάριος 2023

5 απίστευτοι λόγοι που τα μαλλιά σου μυρίζουν κάπως… περίεργα

Είναι απίστευτο το πόσο χρόνο έχουμε αφιερώσει στην περιποίηση του εαυτού μας εμείς οι γυναίκες τόσο κατά τη διάρκεια της πρώτης όσο και της δεύτερης καραντίνας. Οι diy μάσκες προσώπου, τα scrubs και οι δοκιμές σε skincare συστατικά πήραν «φωτιά» όλους αυτούς τους μήνες εγκλεισμού.

Το ίδιο συνέβη και με τα μαλλιά μας. Αλήθεια, θυμάσαι πόσες μάσκες μαλλιών και σπιτικές θεραπείες έχεις κάνει από τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα; Μάλλον, όχι! Και είναι απόλυτα λογικό. Μέσα σε όλη αυτήν τη χρονική περίοδο φρόντισες και με το παραπάνω τα μαλλιά σου μιας και -πρωτίστως- τα «ξεκούρασες» από θερμαντικά εργαλεία hairstyling, ενώ τα ενυδάτωσες βαθιά με τα ανάλογα προϊόντα. Από εμάς παίρνεις ένα μεγάλο «μπράβο»!

Ξέρουμε, όμως, πως έχουν υπάρξει φορές που -παρά την εντατική φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής σου- παρατηρείς και αισθάνεσαι μια περίεργη μυρωδιά. Μια όχι και τόσο επιθυμητή οσμή, που προέρχεται από τα μαλλιά σου και πραγματικά αναρωτιέσαι τι ακριβώς μπορεί να συμβαίνει.

«Μα κρατώ καθαρά τα μαλλιά μου και τα περιποιούμαι και με το παραπάνω. Τι στο καλό φταίει;». Πόσες φορές έχεις κάνει αυτήν την ερώτηση στον εαυτό σου; Πιθανότατα, ούτε που θυμάσαι. Δε χρειάζεται, όμως, να ταλανίζεις τον εγκέφαλό σου με τέτοια ζητήματα. Στην παρακάτω gallery θα δεις τους πέντε λόγους που τα μαλλιά σου δε μυρίζουν πολύ όμορφα, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους θα δράσεις άμεσα για να καταπολεμήσεις αυτό το πρόβλημα.

Διάβασε ακόμα: Τα 8 tips για όμορφα & υγιή μαλλιά, σύμφωνα με τον hairstylist της Meghan Markle


Πηγή