Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

5 κουρέματα που σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη

Είναι γεγονός πως… η καραντίνα μάς έχει καταστρέψει. Δεν μιλάμε μόνο για το ψυχολογικό και οικονομικό κομμάτι. Μιλάμε και για την εμφάνισή μας. Μη μας πεις πως κι εσύ όλο αυτό το διάστημα του εγκλεισμού δεν τρως λίγο περισσότερο και δεν έχεις πάρει 2-3 κιλά από το συνεχές «μένουμε σπίτι». Αυτή είναι η αλήθεια και ισχύει λίγο-πολύ για όλες μας.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως θα αρχίσεις να κλαις ή να κάνεις στερητικές δίαιτες. No way! Θα τα καταφέρεις σιγά-σιγά να έρθεις στα φυσιολογικά σου με σωστή διατροφή και γυμναστική στο σπίτι. Υπάρχει, όμως, ακόμη ένας τρόπος να αισθανθείς κάπως πιο αδυνατισμένη και με λεπτά χαρακτηριστικά: να κάνεις το σωστό κούρεμα.

Ναι, κι όμως! Το κατάλληλο κούρεμα και για την ακρίβεια τα πέντε που θα βρεις στην παρακάτω gallery έχουν… μαγικές ικανότητες. Προφανώς και δεν σε αδυνατίζουν. Δημιουργούν, όμως, την ψευδαίσθηση πιο λεπτεπίλεπτων χαρακτηριστικών του προσώπου σου, αλλά και την ύπαρξη γωνιών.

Όσο κι αν δεν το πιστεύεις υπάρχουν κουρέματα- φανταστικά, θα πούμε εμείς- που μπορούν να «εξαφανίσουν» τα έντονα μήλα σου, να κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται λιγότερο στρογγυλό και, βέβαια, να σε ανανεώσουν. Γιατί τι καλύτερο από το να υιοθετήσεις τώρα, με την έλευση της νέας χρονιάς, και ένα νέο κούρεμα; Ρητορική είναι η ερώτηση. Δες την gallery και πάρε την απόφασή σου!

Cover photo: @the_bob_haircut

Διάβασε ακόμα: Έχουμε καταλάβει ποιο είναι το αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ της Ιωάννας Μαλέσκου


Πηγή