Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

5 Κραγιόν για διαφορετικό μακιγιάζ αυτό το ΣΚ!

Το κραγιόν σίγουρα ανήκει στην κατηγορία των καλλυντικών που είναι πρωταγωνιστές του νεσεσέρ μας αλλά και του μακιγιάζ μας, τόσο τις καθημερινές, όσο και τα Σαββατοκύριακα. Ακόμη και χωρίς ίχνος makeup, ακόμη και αν έχεις μόνο 2 λεπτά στη διάθεσή σου για να ετοιμαστείς, με μία κίνηση μπορείς να δώσεις χρώμα στα χείλη σου και να κάνεις τη διαφορά.

Είτε λατρεύεις τις έντονες αποχρώσεις, είτε τις πιο απαλές και σχεδόν διάφανες, παρακάτω σου δίνουμε μερικές ιδέες για διαφορετικά looks που μπορείς να δοκιμάσεις αυτό το ΣΚ!

 

 

Artist Rouge Light της Make Up For Ever στην απόχρωση 304 Corail rouge: Ένα φωτεινό κραγιόν σε «καθαρές» και λαμπερές αποχρώσεις με ανάλαφρη και ενυδατική υφή που εφαρμόζεται εύκολα στα χείλη.

Rouge lip tint της νέας γενιάς Made In Sephora στην απόχρωση 11 Violet Tint: Με πανάλαφρη υφή, το νέο υγρό κραγιόν της Sephora μένει αναλλοίωτο στα χείλη έως και 12 ώρες.

Matte Shaker της Lancôme στην απόχρωση 270 Beige Vintage: Ανακινείς και απλώνεις! Έντονο χρώμα και ματ φινίρισμα με μία κίνηση.

Vice Liquid Lipstick της Urban Decay στην μεταλλιζέ απόχρωση Mad: Η πρωτοποριακή του σύνθεση προσφέρει έντονο και άψογο χρώμα, ενώ η υγρή υφή του στεγνώνει αμέσως, αφήνοντας ένα σταθερό αποτέλεσμα στα χείλη.

Pure Color Love Lipstick της Estée Lauder στην απόχρωση Naughty- Nice: Τα Ultra Mattes παρουσιάζουν μια απαλή και ζωντανά ελαφριά σύνθεση με ματ αποτέλεσμα και απίστευτη κάλυψη. Εμπλουτισμένο με ένα φρουτώδες μείγμα συστατικών, φυσικό μείγμα από τρία έλαια Μango, Acai και Ρόδι, ενυδατώνει και μαλακώνει τα χείλη.

 

Και μερικά χρήσιμα tips για τη σωστή εφαρμογή!

1. Χρησιμοποίησε ένα μολύβι χειλιών σε παρόμοια απόχρωση με αυτή του κραγιόν.

2. «Δώσε προσοχή στη σύνθεση του μολυβιού που θα χρησιμοποιήσεις, προκειμένου να μην ξεραθούν τα χείλη σου και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το κραγιόν σου!» λέει στο τέλος χαρακτηριστικά ο makeup artist της Blake Lively.

3. Άπλωσε λίγο concealer στα χείλη σου και μετά άπλωσε το κραγιόν για ένα ακόμη πιο έντονο εφέ.


Πηγή