Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

5 περίεργα αλλά έξυπνα καλλυντικά ομορφιάς που αξίζουν την προσοχή σου

Δεν είναι σίγουρα συνηθισμένα σε μορφή, δεν είναι όμως ούτε όσον αφορά τη λειτουργικότητά τους. Τα προϊόντα περιποίησης που θα ανακαλύψεις παρακάτω είναι πρωτοποριακά, έξυπνα και σπάνια τόσο στη μορφή τους όσο και στην αποτελεσματιότητά τους. 

Μάσκα προσώπου Rubber Mask Bright Solution – Masque Modelant Illuminateur Dr. Jart

Σε 2 μόλις βήματα, προσφέρει όλα τα οφέλη μιας μάσκας μοντελοποίησης: Αρχικά, εφαρμόστε την αμπούλα με τον ορό ενυδάτωσης που προσφέρει έντονη λάμψη, και στη συνέχεια εφαρμόστε την κίτρινη μάσκα που «τυλίγει» ευχάριστα το δέρμα, εμποδίζει τα δραστικά συστατικά να εξατμιστούν και μαλακώνει την επιδερμίδα σας. Ιδανικό για: Θαμπές επιδερμίδες που χρειάζονται αναζωογόνηση και λάμψη. Πώς χρησιμοποιείται; Εφαρμόστε την αμπούλα-ορό εντατικής δράσης στο πρόσωπο, προσαρμόστε τη μάσκα μοντελοποίησης και αφήστε για 30-40 λεπτά. Αφαιρέστε τη μάσκα και ταμπονάρετε απαλά μέχρι να απορροφηθεί πλήρως το περιεχόμενο της αμπούλας.

Derma Spot Sticks Solution – Coton-tiges anti-imperfections, Too Cool For School

coton tiges

Ειδικές μπατονέτες για την αντιμετώπιση ατελειών και τη μείωση της εμφάνισης πόρων, χάρη στα άλφα υδροξυοξέα (ΑΗΑ). Πώς χρησιμοποιείται;Κρατήστε την μπατονέτα κατακόρυφα και αφαιρέστε το πάνω μέρος για να απελευθερωθεί το περιεχόμενο στο κάτω μέρος. Ακουμπήστε το προϊόν στις περιοχές που θέλετε και έπειτα πετάξτε την μπατονέτα στα σκουπίδια.

Erborian Black Soap – Savon visage purifiant au charbon

75 g

Σαπούνι καθαρισμού προσώπου με άνθρακα Η σύνθεση του Black Soap περιέχει μια εξαιρετικά απαλή βάση καθαρισμού φυτικής προέλευσης, εμπλουτισμένη με πέρλες και άνθρακα, γνωστό για τις καθαριστικές και ματ ιδιότητές του, για καθαρή και φωτεινή επιδερμίδα.

Tony Moly Red Cheeks Girl’s Patch – Patch Hydratant Joues, Tony Moly

patch 14 gr

Ενυδατικό και καταπραϋντικό Patch για τα ευαίσθητα μάγουλα.Πώς χρησιμοποιείται;Εφαρμόστε κάθε patch στα μάγουλά σας. Αφήστε τα να δράσουν για 20 με 30 λεπτά και αφαιρέστε τα. Ταμπονάρετε απαλά για να απορροφηθούν πλήρως τα αιθέρια έλαια.Διακόψτε τη χρήση αν παρουσιαστούν σημάδια ερεθισμού

Egg Pore Tightening Cooling Pack – Masque, Tony Moly

30 g

Αυτή η μάσκα αναζωογόνησης που ξεβγάζεται και έχει σύνθεση «κρέμα σαντιγί» συρρικνώνει τους διεσταλμένους πόρους.Με σύνθεση από εκχυλίσματα αυγού, ξυδιού από κρασί, θαλάσσιου αλατιού, νερό παγετώνα και άργιλο, αυτή η μάσκα που ξεβγάζεται προσφέρει στο δέρμα ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα, συρρικνώνοντας έτσι τους διεσταλμένους πόρους.Πώς χρησιμοποιείται;Εφαρμόστε στις ζώνες του προσώπου όπου υπάρχουν διεσταλμένοι πόροι και αφήστε να δράσει για 10 με 15 λεπτά. Μόλις η μάσκα στεγνώσει, ξεβγάλτε με άφθονο νερό.


Πηγή