Τετάρτη , 22 Μάρτιος 2023

5 tips για να παραμένει σταθερό το μακιγιάζ σου όλη την ημέρα

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Σήμερα είναι μια υπέροχη και πολύ γιορτινή μέρα, όπως επίσης και οι υπόλοιπες που ακολουθούν. Είμαστε σίγουρες πως ήδη έχεις απολαύσει ένα υπέροχο γεύμα με πολλά ψητά και πως έχεις πιεί το κρασί σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Πάντα, βέβαια, με προσοχή και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Μήπως, όμως, μαγειρεύοντας για αρκετές ώρες παρατήρησες πως αλλοιώθηκε γρήγορα το μακιγιάζ σου; Είναι λογικό, αν είσαι όλη την ημέρα πάνω από την κουζίνα και τους υδρατμούς, έξω στη ζέστη και πάνω από το barbeque να χαλάσει και να «λιώσει» το μακιγιάζ σου.

Ίσως παρέλειψες κάποια βασικά βήματα και έτσι κατέληξες να πηγαίνεις κάθε δύο ώρες στο μπάνιο για να φρεσκάρεις το make up σου. Δεν πειράζει, όμως! Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Επειδή έρχονται κι άλλες γιορτινές μέρες και σίγουρα δεν θες να σε απασχολεί το θέμα «μακιγιάζ», έχουμε όλα τα tips που χρειάζεσαι.

Συγκεκριμένα, στην παρακάτω gallery βρήκαμε για εσένα πέντε μυστικά για να παραμένει αναλλοίωτο το μακιγιάζ σου σχεδόν για όλο το 24ωρο. Ναι, ναι γίνεται! Δεν είναι δύσκολο, αρκεί να τα ακολουθήσεις. Κάνε ένα scroll και… χρόνια πολλά και πάλι!

Διάβασε ακόμα: Η βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της Miranda Kerr είναι αυτή που χρειαζόμαστε όλες


Πηγή