Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

5+1 Προϊόντα που θα σώσουν τα μαλλιά σου στη βροχή αλλά και όλο το καλοκαίρι

Δεν θα πούμε ψέματα, μας αρέσει ο καιρός τις τελευταίες ημέρες. Ο καύσωνας πριν από δύο εβδομάδες ήταν υπερβολικός για την εποχή και μας αρέσει που δρόσισε λίγο πριν έρθει η πραγματική ζέστη. Μαζί με τη δροσιά και τη λίγο μελαγχολική βροχή ωστόσο ήρθε το φριζάρισμα… Τα μαλλιά μας υπερδιπλασιάζονταν σε όγκο με την κακή έννοια και θέλαμε να γίνει κάτι για αυτό, κυρίως αφού περάσαμε όλη την καραντίνα με άφτιαχτα μαλλιά! 

Τώρα που τα φτιάχνουμε δεν θέλουμε να μας τα χαλά ο καιρός αλλά ευτυχώς υπάρχουν προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν εμάς και εσένα frizzy girl! Είναι οροί, κρέμες και σπρέι που έχουν φτιαχτεί για να καταπολεμούν το φριζάρισμα και όχι μόνο! Παρακάτω συγκεντρώσαμε 6 προϊόντα που θρέφουν, χαρίζουν λάμψη και κλείνουν πολύ σφιχτά τα λέπια της τρίχας ώστε να μην φριζάρουν ακόμα και αν σε πιάσει η βροχή στο δρόμο χωρίς ομπρέλα. Τι σχέση έχουν τα λέπια με το φριζάρισμα; Να σου θυμίσουμε πως το φριζάρισμα προκύπτει όταν υγρασία τρυπώνει κάτω από τα λέπια της τρίχας και τα ανασηκώνει! 

Δεν είναι όμως μόνο για τις βροχερές ημέρες! Ελάχιστη ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά μπορεί να σου χαρίσει ένα τέλειο χτένισμα χωρίς θερμότητα το καλοκαίρι αφού τα μαλλιά σου θα στεγνώσουν πιο λεία και λαμπερά από ποτέ χωρίς να κάνεις τίποτα. Προτείνουμε λοιπόν να τα δεις, να τα δοκιμάσεις και να βρεις ποιο είναι αυτό που θα λατρέψεις από τώρα ως και τον Σεπτέμβριο! 

Διάβασε ακόμα: #FloatingLiner: Είναι η τάση που δημιουργήθηκε για εσένα που φοράς μάσκα… 


Πηγή