Παρασκευή , 29 Σεπτέμβριος 2023

AIM White Now Smile Detox x M.A.C: Ένα απολαυστικό launch event!

Για την ΑΙΜ το χαμόγελο είναι η πιο αληθινή πηγή δύναμης και ενέργειας, σε κάθε συγκυρία!. Έτσι, δημιουργήθηκε η νέα σειρά ΑΙΜ White Now Smile Detox. Η οδοντόκρεμα περιέχει 94.5% συστατικά φυσικής προέλευσης και έρχεται στα χέρια σου χωρίς κουτί, υποστηρίζοντας την detox λογική και στο περιβάλλον, ενώ η κλινικά αποδεδειγμένη σύνθεσή της χαρίζει 3 φορές λευκότερο χαμόγελο άμεσα. Τη σειρά της ΑΙΜ White Now Smile Detox συμπληρώνει και η αντίστοιχη οδοντόβουρτσα, με ίνες εμποτισμένες με ενεργό άνθρακα για λεύκανση απαλή με τα ούλα και ευθεία λαβή κατάλληλα σχεδιασμένη για ακριβή έλεγχο στο βούρτσισμα.

Στη δύναμη του χαμόγελου πίστεψε και η M.A.C Cosmetics και ένωσε τις δυνάμεις της με την ΑΙΜ για το απόλυτο AIM White Now Smile Detox online event, που μεταδόθηκε live από την Αθηναϊκή Riviera, μια ιδανική τοποθεσία για τις πιο όμορφες detox στιγμές μαζί με supergirls που αγαπούν το brand! Δίπλα στη θάλασσα, σε έναν minimal χώρο με έμφαση στα φυσικά υλικά, που ακολουθεί την αισθητική της AIM White Now Smile Detox, μιλήσαμε για detox στην καθημερινότητά μας και γνωρίσαμε μερικούς απλούς τρόπους να το εντάξουμε στο πρόγραμμά μας. Το detox αγκαλιάζει κάθε ώρα της μέρας μας, την άσκηση, τη διατροφή, τον χρόνο που αφιερώνουμε στην ομορφιά, ακόμα και το πώς σκεφτόμαστε, την ενέργεια που εκπέμπουμε στους άλλους και πάνω απ’ όλα στον εαυτό μας.

aim cover

Στο οnline press event συμμετείχαν γυναίκες που μοιράζονται την αγάπη για το χαμόγελο, το περιβάλλον, το fitness, τη διατροφή και την ομορφιά: Η Νατάσα Μπερέκου – beauty editor μίλησε για την δική της ρουτίνα ομορφιάς, η Έφη Δήμα – yoga instructor μας μύησε στη face yoga, η Εύη Σκούρα – food blogger εμπνεύστηκε από την AIM White Now Smile Detox και δημιούργησε ένα απολαυστικό detox smoothie και η ομάδα της ΑΙΜ παρουσίασε με λεπτομέρεια τη μεγάλη καινοτομία της μάρκας και τα εντυπωσιακά συστατικά της νέας σειράς για τη φροντίδα της στοματικής υγιεινής.

AIM White Now Smile Detox Launch Event 05

Την παρουσίαση ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο οι M.A.C makeup experts, που, με τις συμβουλές και τα μυστικά που μας έδειξαν, μας υπενθύμισαν τη δύναμη του λαμπερού χαμόγελου και τον τρόπο να το αναδεικνύουμε με τη σωστή απόχρωση κραγιόν! Μετά τη λήξη του event, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα μικρό detox yoga session, που ανανέωσε την ενέργειά μας και φώτισε αληθινά το χαμόγελό μας!

AIM White Now Smile Detox Launch Event 02

Εδώ, μπορείς να δεις  μερικά από τα αγαπημένα μας στιγμιότυπα από αυτό το ξεχωριστό online press event!


Πηγή