Τετάρτη , 1 Δεκέμβριος 2021

Beauty with a sense of duty: H Έλενα Χατζηνικολίδου σε ένα διαφορετικό podcast για το μακιγιάζ

Η Έλενα Χατζηνικολίδου, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κορίτσια του beauty. Δεν βρίσκεται εύκολα άνθρωπος που δεν τη λατρεύει, και δεν υπερβάλλω καθόλου.

Η Έλενα είναι ταλαντούχα, δημιουργική, μοναδικά αστεία και με την πιο θετική ενέργεια που μπορείς να συναντήσεις. Είναι ακόμη creative director της Inglot και η καριέρα της μετρά πολλά χρόνια στον χώρο του μακιγιάζ. Θα μπορούσα να της πλέκω το εγκώμιο για πολλές αράδες ακόμα αλλά θα σταματήσω εδώ.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Elenichatzinikolidou (@hadjinikol_)

Βλέπεις, η συνάντηση που είχα με την Έλενα για το podcast μας στο beauty with a sense of duty, ήταν διαφορετική από άλλες. Η Έλενα δεν βάφει απλά πρόσωπα, τους μαθαίνει πώς να χρησιμοποιήσουν το μακιγιάζ για να νιώσουν καλύτερα.

Μιλήσαμε για το μακιγιάζ από μία άλλη, πιο ανθρώπινη πλευρά. Είδαμε το μεικάπ και το κονσίλερ και όλα τα λαχταριστά προϊόντα μακιγιάζ σαν μέσα ενδυνάμωσης και θέλω να ακούσεις τι είπαμε ευθύς αμέσως.

Πάτα play παρακάτω, κάθισε αναπαυτικά και μείνε συντονισμένοι. Οι καλεσμένοι μας είναι πολλοί και τα θέματα σούπερ απολαυστικά.

Μείνε συντονισμένη στην άλλη πλευρά της ομορφιάς και ακολούθησέ μας στις παρακάτω πλατφόρμες…

Spotify:

Google Podcasts:

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkcy50cmFuc2lzdG9yLmZtL2JlYXV0eS13aXRoLWEtc2Vuc2Utb2YtZHV0eQ==

Apple Podcasts:

https://podcasts.apple.com/us/podcast/beauty-with-a-sense-of-duty/id1577753777

Rss Feed:

https://feeds.transistor.fm/beauty-with-a-sense-of-duty
Πηγή