Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Bubble ponytail: Η Μαρία Μενούνος με την ιδανική αλογοουρά για τον καύσωνα

Δύσκολη μέρα και η σημερινή… Τα 40άρια συνεχίζουν ακάθεκτα κάνοντας την ατμόσφαιρα ανυπόφορη και εμένα να μην ξέρω πώς να αντιμετωπίσω αυτόν τον καύσωνα. Πραγματικά, έχω δοκιμάσει τα πάντα.

Έχω βάλει το air condition στους 20 βαθμούς Κελσίου, έχω αγκαζέ τη βεντάλια μου και τώρα… αποφάσισα να κάνω τη super duper αλογοουρά που είδα στο feed μου από τη Μαρία Μενούνος. Bubble ponytail και ο Θεός βοηθός!

Η πιο hot αλογοουρά του φετινού καλοκαιριού λέγεται bubble ponytail

Bubble ponytail αλά Μαρία Μενούνος

Κάνοντας ένα scroll στο Instagram της Maria Menounos θα δεις πως της αρέσει να πειραματίζεται με τα χτενίσματά της. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια, που ζει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, δοκιμάζει συχνά περίτεχνους κότσους, ιδιαίτερα half-ups και ξεχωριστές αλογοουρές.

Τώρα, λοιπόν, έκανε ένα πολύ girly και παιχνιδιάρικο χτένισμα, το οποίο είναι ό,τι πρέπει για τον καύσωνα. Η Μαρία Μενούνος έκανε bubble ponytail και μας έδωσε το τέλειο #hairspiration για τις μέρες που η θερμοκρασία φτάνει πολύ ψηλά.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Και όχι μόνο… Υιοθέτησε ένα από τα πιο hot hair trends της σεζόν. Γιατί πρέπει να ξέρεις ότι αυτή η ιδιαίτερη αλογοουρά είναι so hot right now.

Πώς θα κάνεις bubble ponytail

Τα βήματα για να αποκτήσεις bubble ponytail είναι απλά:

#1 Αν θέλεις να δημιουργήσεις όγκο στη ρίζα, ψέκασε τα μαλλιά σου με dry shampoo και ανακάτεψε ελαφρώς με τα δάχτυλά σου.

#2 Με ένα λαστιχάκι πιάσε τα μαλλιά σου σε ψηλή, σφιχτή αλογοουρά.

#3 Κρέπαρε λίγο τα μαλλιά σου, δημιούργησε ένα μικρό bubble και πιάσε το με λαστιχάκι. Συνέχισε κατά τον ίδιο τρόπο και φτιάξε περισσότερα bubbles.

Extra tip: Επίλεξε διάφανα λαστιχάκια, ώστε να μη φαίνονται και να είναι πιο εντυπωσιακό το bubble ponytail σου.

Cover photo: @mariamenounos




Πηγή