Κυριακή , 1 Μάιος 2022

Editor’s Choice: Τα 10 νέα προϊόντα που πρέπει να έχεις στο beauty ραντάρ σου

Ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς μου ως beauty director είναι οι δοκιμές. Δοκιμάζω τα νέα προϊόντα της αγοράς ώστε να μπορώ να σου μιλήσω για αυτά και να σου προτείνω τα καλύτερα για κάθε ανάγκη.

Προφανώς και δεν παραπονιέμαι, είμαι απίθανα τυχερή και ευγνώμον. Έκανα ωστόσο αυτή την εισαγωγή γιατί σήμερα θα σου μιλήσω για τα νέα προϊόντα που πρέπει να έχεις στο beauty ραντάρ σου.

via GIPHY

Εδώ ο κόσμος καίγεται θα μου πεις και εσύ ασχολείσαι με την ομορφιά. Ασχολούμαι και με την ομορφιά. Αφενός είναι η δουλειά μου και αφετέρου, μπορεί κάποιος να τη χρειάζεται για να χαμογελάσει ή για να ξεχαστεί.

SOS! Μην κλείσεις τη βαλίτσα σου αν δεν βάλεις μέσα αυτά τα προϊόντα

Αν θέλεις να χαμογελάσεις

Ο κάθε ένας από εμάς, διαχειρίζεται διαφορετικά τη θλίψη, την καταστροφή, το πένθος, τον φόβο, την αλλαγή, τον όλεθρο και όλα όσα βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες. Προσωπικά, πριν να καταρρεύσω αποφάσισα ότι θέλω να βοηθήσω τα ζώ και έτσι έκανα.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα ασχοληθώ και με το αντικείμενό μου, σωστά; Γι’ αυτό παρακάτω θα βρεις όλα εκείνα τα προϊόντα που δοκίμασα τελευταία και που αξίζει να αγοράσεις για να χαμογελάσεις ή για να ομορφύνεις τον κόσμο σου για λίγο.

via GIPHY

Όσο για την προσφορά της ομορφιάς στην καταστροφή, θέλω να είσαι βέβαιη ότι καμία beauty, από κανένα μέσο, δεν έχει αδρανήσει και πώς, κάποιες φορές, η προσφορά γίνεται χωρίς διαφήμιση, χωρίς social, από καρδιάς και πολύ προσωπικά.

Εμπρός λοιπόν beauty addict, δες 10 νέα προϊόντα για να χαμογελάσεις και πίστεψε ότι όλα θα πάνε καλά, γιατί πρέπει να πάνε καλά.

Το lip balm είναι το προϊόν που μπορείς να χρησιμοποιήσεις από την κορυφή ως τα νύχια


Πηγή